AP
Volledig scherm
© AP
Borussia Dortmund BVB
1
EINDE
3
Ajax AJA
 • 37' Goal Marco Reus
 • Dušan Tadic Goal 72'
 • Sébastien Haller Goal 83'
 • Davy Klaassen Goal 90'+3'

Ajax zweet tegen tien Dortmund-spelers, maar is na de winter wel zeker van Champions League-voetbal

Champions leagueAjax is zeker van de volgende ronde in de Champions League. Dortmund kwam met z’n tienen op voorsprong na rood voor Hummels en een penaltygoal van Marco Reus. Tadic, Haller en Tadic zorgden voor de ommekeer in de tweede helft.

5 reacties

 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  14 dagen geleden werd Dortmund weg gespeeld door Ajax. Nu; met 3 van de “gouden” generatie ook weer achter de feiten aanlopen.
 • Seppe Goossens

  3 maanden geleden
  Er was ditmaal meeval, met een onterechte rode kaart voor Dortmund speler Hummels (geel was m.i. genoeg geweest), maar Ajax heeft natuurlijk een geweldige reeks gespeeld.
 • Maarten Hornstra

  3 maanden geleden
  Ajax! Eerste Nederlandse ploeg die de eerste vier champions league-wedstrijden wint. En dan ook nog eens met een doelsaldo van +12! Overwinning tegen een Dortmund dat uit was op revanche uit het vuur gesleept. Alleen maar respect. Rode kaart Hummels was niet terecht, maar de penalty ook niet.
 • Willem Leeuw

  3 maanden geleden
  Super gedaan Ajax, is niet vanzelfsprekend om bij Dortmund te winnen met 3-1! Knap hoe ze dat ieder jaar weer opnieuw flikken met een spelersbudget wat de helft is van Dortmund. Geld zegt dus niet alles in voetbal. Ajax fan
 • ton hartings

  3 maanden geleden
  dit ajax is toch een sterke ploeg ze trekken een blik open en de talenten rollen eruit alles met de dank aan de jeugdopleiding ik zie het nu ook bij club bruggen het zal op termijn zijn vruchten afwerpen ajax is een zeer rijke club ..opleiden eigen jeugd duur verkopen cashen af en toe een routinier kopen voor de balans in het elftal daar zorgt de scouting voor kundige mensen..dit alles in tegenstelling met de zgn wereldclubs met honderden miljoenen schuld tot een dikke miljard pffff
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.