Antonio Conte gisteravond wanhopig coachend in de voor Inter dramatische draw tegen Shakthar (0-0).
Volledig scherm
PREMIUM
Antonio Conte gisteravond wanhopig coachend in de voor Inter dramatische draw tegen Shakthar (0-0). © Photo News

10 miljoen netto geen succesgarantie: er blijft ook dit jaar een spook onder het bed van Inter-coach Conte huizen

Champions LeagueQua prijzen hoort hij bij de gulzigsten van de afgelopen tien jaar. Qua salaris bij de bestbetaalden. Qua imago bij de absolute top. Er schuilt een contradictie in het genie dat Inter-coach Antonio Conte wordt toegedicht. Het spook onder zijn bed heet de Champions League. 

1 reactie

 • Pieter Vermeersch

  3 maanden geleden
  Conte predikt reactievoetbal, al zijn hele leven. Herinner je de overwinning tegen de Belgen in de groepsfase van het EK 2016. Die man a-demt countervoetbal en dat is ook de reden dat hij koste wat kost Romelu Lukaku wou hebben, de beste counterspits in de wereld. Alleen ... countercoaches en counterspitsen winnen zelden prijzen.... Iets wat het Interbestuur perfect op voorhand had kunnen weten. In de laatste 40 jaar won er slechts 1 counterploeg het EK of WK : Griekenland.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"