Michel Louwagie
Volledig scherm
Michel Louwagie © Photo News

Zege in Cyprus kan AA Gent al 6,4 miljoen euro opleveren, Michel Louwagie: “Prestige is belangrijker dan de centen”

Conference leagueEen zege bij Anorthosis Famagusta levert AA Gent altijd groepswinst op. In dat geval rapen de Buffalo’s ook al 6,4 miljoen euro in de Conference League. “Maar groepswinst is belangrijker voor het prestige dan voor de centen”, zegt Michel Louwagie.

3 reacties

 • IGNACE DE WULF

  1 jaar geleden
  De slag om Vlaanderen was 9 - 2 in het voordeel van AA Gent (heren : 6 - 1 Dames : 3 - 1). Dit zegt voldoende over de huidige kwaliteiten van CL Brugge.
 • Jelle van Elsacker

  1 jaar geleden
  Er is één ding echt belangrijk in het leven en dat is geld, dus niet zeveren.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Slechter dan club brugge kan het nooit worden...
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. “Het einde was er één van extreme wreedheid”: Spaanse pers vrij mild voor Carrasco, die wel in gezicht wordt uitgelachen na gemiste penalty
  Play
  Champions league
  25

  “Het einde was er één van extreme wreedheid”: Spaanse pers vrij mild voor Carrasco, die wel in gezicht wordt uitgela­chen na gemiste penalty

  Yannick Carrasco in de rol van antiheld in een knotsgekke slotfase. Altético Madrid moet verder bikkelen om de Europa League, voor overwintering in de Champions League is de ploeg van Diego Simeone uitgeschakeld. De Argentijn nam het evenwel op voor de Rode Duivel die diep in blessuretijd een penalty miste en ook in de Spaanse pers bleef onze landgenoot relatief buiten schot.
 3. Wat u niet zag op tv: losgeslagen Maccabi-fan bespringt Messi
  Play
  Champions League
  1

  Wat u niet zag op tv: losgesla­gen Maccabi-fan bespringt Messi

  Diegene die gisteren Maccabi Haifa-PSG volgden op televisie, zagen een fan het veld oplopen. Zoals dat dan gaat met veldbestormers, worden die uit beeld gehaald door de regie van de UEFA, maar uit beelden op sociale media is nu duidelijk geworden waar de man heen ging. Hij zocht sterspeler Lionel Messi op en besprong de Argentijn. De zevenvoudige Ballon d’Or-winnaar was er duidelijk niet mee gediend. Geef hem eens ongelijk...