Arne Dedert/dpa
Volledig scherm
© Arne Dedert/dpa

Weer wangedrag bij fans Antwerp en Frankfurt: Bengaals vuur zet tribunes in lichterlaaie, voetzoekers zorgen voor oorpijn bij spelers

Europa LeagueSpektakel op het veld, gedoe ernaast. De fans van Antwerp en Frankfurt maakten er in navolging van de heenwedstrijd weer een boeltje van. 

11 reacties

 • Peter Vanmol

  1 jaar geleden
  Prachtig toch om zien, en zolang er verantwoord mee omgegaan word totaal niet gevaarlijk, van een Anderlecht fan
 • Luc Verstraelen

  1 jaar geleden
  Beide ploegen enkele jaren uitsluiten van Europees voetbal.Probleem voor enkele jaren opgelost.Als men ziet hoeveel politie er moet ingezet worden in Frankfurt om die bende enigzins onder controle te houden dan is dat maatschappelijk niet meer te verantwoorden.Als de Uefa niet wil optreden dan moeten de plaatselijke burgemeesters maar de wedstrijden verbieden.
 • Ronald Dierckx

  1 jaar geleden
  Mijnheer Coussement, die extra tijd is gekomen door de voetzoeker van de Frankfurt fans. Ik twijfel zelfs of je de match gezien hebt
 • Bruno Keuleers

  1 jaar geleden
  Prachtig,moet toch kunnen.
 • willy staes

  1 jaar geleden
  Ben benieuwd of franfurt ook een matsch zonder publiek zal moeten spelen
 1. INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetballer van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Union
  1

  INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetbal­ler van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”

  Noem hem de stille rasvoetballer van Union: Loïc Lapoussin is zelden dé absolute uitblinker, maar speelde al erg sterk in de Europese duels. Zijn parcours naar de top was niet evident: papa jong verloren, opgegroeid in een Parijse banlieue, opleidingscentra moesten hem niet hebben: “Veel jongens zouden gestopt zijn met voetbal, ik niet.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Anderlecht blijft in het sukkelstraatje: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwintering blijft wel mogelijk
  Play
  Conference League
  57

  Anderlecht blijft in het sukkel­straat­je: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwinte­ring blijft wel mogelijk

  Geen overwinning voor Anderlecht in de eerste match na het ontslag van Felice Mazzu. Paars-wit bleef op een 2-2-gelijkspel steken tegen het bescheiden FCSB. Twee keer gooide het een voorsprong al te makkelijk te grabbel. Dankzij de nederlaag van Silkeborg bij West Ham is het Europese verhaal van Anderlecht wel nog niet afgelopen. Volgende week volstaat enkel winst op Deense bodem voor overwintering.