BELGA
Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
1
 • Vitaliy Buyalskyy 83'

Wat een domper! Dinamo Kiev knikkert Club Brugge met late goal uit Europa League

Europa LeagueDoodzonde. Lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor een na vanavond nog wat feller gehandicapt Club Brugge tegen Dinamo Kiev, maar vijf minuten voor tijd scoorde Buyalskiy de enige goal van de wedstrijd. En de goal die ervoor zorgt dat níet Club, maar wel Kiev morgen in de potten gaat voor de loting van de 1/16de finales van de Europa League...

28 reacties

 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  FCB op volle sterkte had deze ploeg altijd uitgeschakeld. Het is gemakkelijk ze daar nu op af te rekenen. Blessures horen erbij, maar 6 basisspelers missen kan teveel van het goede zijn. Respect, Rsca fan.
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Die Sobol , inzet dat wel maar die slaagt er nu eens niet in om ook maar 1 deftige pass of center te geven. Die zou er bij mij nooit opstaan. Als die in de ploeg staat is hij iedere keer de achillespees van de ploeg.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  De wintertransfers Dost, Dirar, Denswil en Chong zullen Brugge op Europees vlak niets hebben bijgebracht en dat was volgens mij toch de bedoeling. Corona heeft vooral aan het licht gebracht dat men voor Vormer, Vanaken en Rits geen vervangers voor handen heeft. Het huurcontract van Sobol zou ik niet verlengen maar een degelijke linksachter zoeken. Voor de scouting ligt er dus een pak werk op de planken.
 • Rudi Meulemeester

  2 maanden geleden
  Doe toch eens normaal. Alsof alle besmette spelers gisteren in de basis zouden gestaan hebben? Je gelooft toch nooit dat én Denswil, én Mitrovic, én Rits, én Vanaken, én Lang én De Ketelaere allemaal tezamen op het veld zouden gestaan hebben? In het allerbeste geval de laatste 4 maar wellicht slechts 3 van die 4. De volledige verdediging, Balanta, Vormer en Dos stonden op het veld. Dat zijn er 8/11. Club heeft die match niet goed aangepakt. Punt.
 • Boone Patrick

  2 maanden geleden
  Het zal aan de scheidsrechter liggen
 1. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga

 2. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl