Vincent Kompany met assistent Craig Bellamy
Volledig scherm
Vincent Kompany met assistent Craig Bellamy © Photo News

Vincent Kompany: “De financiële impact van de Conference League? Daar ben ik niet mee bezig”

Conference LeagueAnderlecht staat morgen voor een cruciaal duel tegen het Nederlandse Vitesse. In Arnhem strijdt het om de kwalificatie voor de Conference League. “Het voelt als een bekermatch”, blikt Vincent Kompany vooruit.

3 reacties

 • johan commère

  2 maanden geleden
  Wat willen ze daar allemaal van ? ferm overroepen . Is in zijn " carriere " meer gekwetst geweest dan dat hij op het veld heeft gestaan , en een nek van hier tot in Tiboektoe !
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Hecht ik weinig tot geen geloof aan . Het enige wat telt in het voetbal is geld voor hun , anders zouden ze zich niet zo zwaar verzetten tegen een regelgeving om evenveel te betalen aan de sociale zekerheid en belastingen als de burger .
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  Ah nee : waarom zou een trainer zich moeten inlaten met de financ. impact bij kwalificatie Hij zit toch bij een "financieel uiterst gezonde" club .. !?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.