Vincent Kompany met assistent Craig Bellamy
Volledig scherm
Vincent Kompany met assistent Craig Bellamy © Photo News

Vincent Kompany: “De financiële impact van de Conference League? Daar ben ik niet mee bezig”

Conference LeagueAnderlecht staat morgen voor een cruciaal duel tegen het Nederlandse Vitesse. In Arnhem strijdt het om de kwalificatie voor de Conference League. “Het voelt als een bekermatch”, blikt Vincent Kompany vooruit.

3 reacties

 • johan commère

  2 maanden geleden
  Wat willen ze daar allemaal van ? ferm overroepen . Is in zijn " carriere " meer gekwetst geweest dan dat hij op het veld heeft gestaan , en een nek van hier tot in Tiboektoe !
 • Paul Verbeeck

  2 maanden geleden
  Hecht ik weinig tot geen geloof aan . Het enige wat telt in het voetbal is geld voor hun , anders zouden ze zich niet zo zwaar verzetten tegen een regelgeving om evenveel te betalen aan de sociale zekerheid en belastingen als de burger .
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  Ah nee : waarom zou een trainer zich moeten inlaten met de financ. impact bij kwalificatie Hij zit toch bij een "financieel uiterst gezonde" club .. !?
 1. Het blijft vijf voor twaalf: Europese tickets van Belgische clubs nog steeds in gevaar
  Buitenlands voetbal
  8

  Het blijft vijf voor twaalf: Europese tickets van Belgische clubs nog steeds in gevaar

  Wat dinsdagavond heel erg veelbelovend begon met de stuntzege van landskampioen Club Brugge op het veld van de Duitse vicekampioen Leipzig (1-2) in de groep des doods van de Champions League, eindigde gisteravond met thuisnederlagen van Antwerp (0-1 tegen Eintracht Frankfurt) en Racing Genk (0-3 tegen Dinamo Zagreb) in de Europa League. In de Conference League pakte AA Gent in de Ghelamco Arena een driepunter tegen Anorthosis Famagusta (2-0), waardoor België een zes op twaalf liet noteren.