BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Toch iémand die z’n debuut niet miste: veelbelovende invalbeurt van Radja Nainggolan

AntwerpGeen cadeau, want het kalf was al half verdronken, maar Radja Nainggolan viel gisteravond uitstekend in bij Antwerp. Wat een kwaliteitsinjectie. Als dit zeventig procent is, zijn we benieuwd wat Il Ninja zal laten zien eens hij helemaal fit is.

20 reacties

 • Jan Joris

  2 maanden geleden
  Hoort bij Rode Duivels: met zijn motivatie en vechtlust zou hij de Rode salonjuffers misschien wat meer spirit gegeven hebben.
 • willy staes

  2 maanden geleden
  Ja en dan zeggen dat Martinez hem niet geselecteerd heeft , liever Chatli het versleten paard .Hij schrijft dan nog dat verder gaat met dezelfde vriendjes , versleten of niet .
 • Bart Van Gool

  2 maanden geleden
  Martinez vindt hem maar niks. Hij heeft het meer voor pasje breed pasje terug Witsel. Zelfs al heeft die in een half jaar niet gespeeld en werd er zowat in elke wedstrijd door zijn rechtstreekse tegenstander afgelopen..
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Laat ons hopen dat hij vóór Antwerp wordt wat Simon Mignolet voor Club geworden is. Het klasse niveau moet omhoog in onze JLP competitie afgaande op de Conference uitslagen,
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Toch verloren het heeft helaas niet veel geholpen zijn inbreng ...! Blijft een goeie speler maar zal dit antwerp niet recht trekken vrees ik ...
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.