Diepe ontgoocheling bij Antwerp-kapitein Ritchie De Laet na de late tegentreffer die de Great Old donderdagavond incasseerde. Weg zege, weg mogelijke Europese overwintering, weg extra punten voor de coëfficiënt.
Volledig scherm
Diepe ontgoocheling bij Antwerp-kapitein Ritchie De Laet na de late tegentreffer die de Great Old donderdagavond incasseerde. Weg zege, weg mogelijke Europese overwintering, weg extra punten voor de coëfficiënt. © BELGA

Tiende plaats op coëfficiëntenranking vér weg na zwakke Europese week voor Belgische clubs, maar er is hoop

VoetbalVerlies voor Club, verlies voor Gent, een puntje voor Genk en Antwerp. ‘t Was weer een mager beestje, de Europese week van onze Belgische ploegen. De o zo begeerde 10de plaats op de coëfficiëntenranking blijft zo ver weg. Al is, verbazend genoeg, niet álles kommer en kwel.

1 reactie

 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Er is zeker hoop, RSCA komt terug.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. 'The Karate Kid’: ook Britse media geloofden hun ogen niet na wondergoal Haaland, die zelf een erg droge verklaring in huis heeft
  Play
  Champions League
  31

  'The Karate Kid’: ook Britse media geloofden hun ogen niet na wondergoal Haaland, die zelf een erg droge verklaring in huis heeft

  9 wedstrijden, 13 doelpunten. Lang heeft de aanpassingsperiode van Erling Haaland (22) bij Manchester City niet geduurd. De Noor scoort waar hij wilt, wanneer hij wilt. En de manier waarop maakt het alleen maar indrukwekkender. Kevin De Bruyne bleef opvallend rustig na die weergaloze winner, maar buitenlandse media reageerden lyrisch: “Zoiets ga je in de Champions League niet meer zien.”