Photo News
Volledig scherm
© Photo News

RB Leipzig komt ondanks verstoorde voorbereiding met vertrouwen aan aftrap: “We maken een heel grote kans om Club te verslaan”

Champions LeagueEen pijnlijke nederlaag, coronazorgen en een groepsgesprek. En of de voorbereiding van RB Leipzig, die zijn coach en aanvoerder moet missen, veel gemeen heeft met die van Club Brugge: “Het wordt een héél intensieve wedstrijd. Iets wat zij goed kunnen, maar waarop wij voorbereid zijn”, klonk het in Duitsland.

0 reacties

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetballer van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Union
  1

  INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetbal­ler van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”

  Noem hem de stille rasvoetballer van Union: Loïc Lapoussin is zelden dé absolute uitblinker, maar speelde al erg sterk in de Europese duels. Zijn parcours naar de top was niet evident: papa jong verloren, opgegroeid in een Parijse banlieue, opleidingscentra moesten hem niet hebben: “Veel jongens zouden gestopt zijn met voetbal, ik niet.”
 1. Deze vijf spelers maakten al indruk op Gilles De Bilde in de Champions League
  Gouden League

  Deze vijf spelers maakten al indruk op Gilles De Bilde in de Champions League

  Club Brugge kijkt vanavond Atlético Madrid in de ogen. Een gelijkspel volstaat voor blauw-zwart om een plaats in de 1/8ste finales van de Champions League af te dwingen. Gilles De Bilde vertelt welke vijf spelers al het meeste indruk op hem hebben gemaakt tijdens deze campagne. Onze analist kiest onder meer voor twee spelers van de Belgische landskampioen. Ga je akkoord of toch niet? Bewijs dat jij de grootste kenner bent van het kampioenenbal met de Gouden League en win 5.000 euro cash.
 2. “Hier moet op getraind worden”: Mulder duidt Hoefkens als schuldige aan voor Brugs penaltydrama, waarbij Vanaken én Lang strafschop misten
  Play
  Champions League
  14

  “Hier moet op getraind worden”: Mulder duidt Hoefkens als schuldige aan voor Brugs penaltydra­ma, waarbij Vanaken én Lang strafschop misten

  Wat een drama. Club Brugge kreeg vlak na de rust dé kans om langszij te komen tegen FC Porto. De bal ging via een VAR-interventie op de stip nadat Carmo een (lichte) fout maakte op Mechele. Hans Vanaken, Brugse specialist, zag zijn poging gered door doelman Costa, maar die was te vroeg vertrokken van zijn lijn. Noa Lang nam de tweede elfmeter voor zijn rekening, maar ook de Nederlander miste.