Volledig scherm
© AFP

PSG kan op gunstige loting rekenen voor eindfase Champions League, Lukaku kan United pas in finale Europa League terugzien

Champions LeagueDuidelijkheid over de eindfase van de Champions League: in de kwartfinales staan Atalanta-PSG en Leipzig-Atlético op het programma. In de andere kwartfinales komt de winnaar van Real Madrid-Manchester City uit tegen de winnaar van Lyon-Juventus. De laatste kwartfinale tussen de winnaar van Napoli-Barcelona en de winnaar Chelsea-Bayern wordt met zekerheid een topper van formaat. Verder bracht de loting in Nyon ook uitsluitsel over de halve finales en de finale. Opvallend daarbij: het gunstige parcours voor PSG.

 1. De hoogtepunten worden steeds zeldzamer: het hobbelige parcours van Emmanuel Dennis in 3,5 jaar Club
  Play
  Champions League

  De hoogtepun­ten worden steeds zeldzamer: het hobbelige parcours van Emmanuel Dennis in 3,5 jaar Club

  “Voetbal is entertainment voor mij. Als ik me goed voel, wil ik dribbelen – magic, dancing”, dixit Emmanuel Dennis (23) in deze krant op 19 september van dit jaar. Ook nog: “Het is hier mooi geweest. Ik hoop dat dit mijn afscheidsinterview was.” Van al die magie blijft vandaag nog maar bitter weinig over. De fratsen en grillen nemen steeds meer de bovenhand. Een overzicht van het intussen 3,5 jaar durende hobbelige parcours van Dennis.
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen