Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef voetbal roept Club op vol te houden: “Wat ben je met 4 op 6 en de lof van Pep indien Leipzig alsnog over je springt?”

Champions LeagueClub Brugge staat vanavond voor z'n derde grote uitdaging in de Champions League. Blauw-zwart krijgt op Jan Breydel het grote Manchester City van Kevin De Bruyne over de vloer. Club deed het met 4 op 6 al voortreffelijk, maar net daarom mag het niet op z’n lauweren rusten, vindt onze chef voetbal. “De reputatie van Club Brugge in Europa anno 2021 zal geschreven worden op het eínde van deze groepsfase.”

9 reacties

 • Alex Zoete

  2 maanden geleden
  0-3 maar we pakken wel de 3 de plaats met 8punten op het einde
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Vormer op de bank. Tegen Alle top tegenstrevers =vormer op de bank. Laat ruudje maar tegen Kortrijk spelen, of Seraing. Dat is meer zijn niveau
 • Patrick Devogelaere

  2 maanden geleden
  Eervol verlies 1-4
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Een ploeg die grinta nodig heeft stelt Vormer altijd op. En, elke ploeg die zichzelf respecteert zet zijn kapitein op het veld.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Bij de start van de wedstrijd vertrek je al met één punt, probeer dat in eerste instantie maar al te behouden want dat zou al een mooie prestatie zijn. Maar zonder Vormer wordt dat een hopeloze karwei want zo'n inzet en vechtlust heeft er geen tweede speler bij Brugge. Ik vrees echter dat Clement het meer heeft voor mietjes die liever lopen te flaneren op het veld dan zich de naad uit de kleren te lopen.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.