Marc Degryse in HLN Sportcast: “Hoe Club Messi moet afstoppen? Hij bepaalt zélf of dat mogelijk is, ik wens Sobol een goede avond”

Champions LeagueClub Brugge krijgt morgenavond Paris Saint-Germain over de vloer. Zo komt ook ene Lionel Messi naar Jan Breydel. Hoe moet blauw-zwart de Argentijnse superster afstoppen? Analist Marc Degryse en Champions League-addict Gilles Mbiye Beya zoeken naar antwoorden in onze HLN Sportcast.

5 reacties

 • Ivan Beelaert

  1 maand geleden
  Als er iemand is dat van voetbal kan mee spreken is het toch wel Degryse ,ik heb hem nog maar zelden zien iets verkeerds verklaren.
 • Stef Luyten

  1 maand geleden
  Ook nu weer denk Degryse dat hij het beter weet. Daar komt nu toch niets duidelijk en zinnigs uit. Altijd rond de pot draaien om achteraf zijn gelijk te halen.
 • Carl Verduyckt

  1 maand geleden
  Sobol tegen Messi? Zijn ze vergeten dat die vorige Europese campagne ook rood kreeg wegens te onstuimig?
 • steven carlier

  1 maand geleden
  ik ben clubsupporter doch moeten jullie degryse hierover raadplegen is toch tijdsverlies tweede worden? misschien heb ik iets over het hoofd gezien, als gent ons droog 6 - 1 aansmeert wie praat dan van tweede worden? en onze hans, bedoelt waarschijnlijk dat hij zelf 5 op 10 zal krijgen in de krant hoe raar voetbal ook kan zijn, het zal wonder zijn om derde plaats te halen
 • Loos Jos

  1 maand geleden
  Wie zegt dat Sobol speelt of is Degryse nu trainer van Club?