Lior Refaelov, getroost door zijn kinderen.
Volledig scherm
Lior Refaelov, getroost door zijn kinderen. © RSC Anderlecht

Lior Refaelov getroost door kinderen na pijnlijke penaltymisser

Conference LeagueMia en Adrian steunen hun papa. Lior Refaelov (35) miste in de absolute slotfase van het Europese duel tegen Vitesse een strafschop. Pijnlijk moment. Net na affluiten werd hij wel getroost door zijn kinderen. 

4 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Het blijft een topper, zelfs na de penalty misser. Speelde een goede eerste helft, boete nadien wat in aan frisheid. Hij zal nog genoeg bijdragen aan de heropbouw van Anderlecht.
 • ringo van der pulst

  2 maanden geleden
  Hoeveel matchen heeft hij al gespeeld voor anderlecht?Niet zijn beste match,Komaan zeg ,had hij net onder de lat geweest dan was hij de held;FCB FAN;
 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  De straf van Anderlecht : fin de carriere Refaelov doet hen de das om. Vergeet maar dat ze deze dreun in Arnhem rechtzetten. .
 • Van Eersel Guy

  2 maanden geleden
  Ik zou zeggen, pa ge kunt nie sjotten
 1. Vanavond Benfica-Bayern op VTM2: kan Vertonghen Lewandowski deze keer wél afstoppen, of staat hem wéér een afgang te wachten?
  Play
  CHAMPIONS LEAGUE

  Vanavond Benfica-Bay­ern op VTM2: kan Vertonghen Lewandow­ski deze keer wél afstoppen, of staat hem wéér een afgang te wachten?

  Velen hebben het geprobeerd, weinigen zijn erin geslaagd: Robert Lewandowski (33) afstoppen. Hoe doé je dat? Vanavond mag Jan Vertonghen, dat in de Champions League met Benfica Bayern München (LIVE vanaf 20.35 uur op VTM2 te bekijken) ontvangt, nog eens een poging ondernemen. De laatste keer dat de Rode Duivel Lewandowski in de ogen keek, kreeg hij een... 2-7 om de oren. “Ik voel me beschaamd hier te staan", klonk het twee jaar geleden, toen Tottenham een historisch pak slaag kreeg. Benieuwd of het vanavond anders loopt.