AP
Volledig scherm
© AP
Club Brugge CLU
0
EINDE
5
RB Leipzig RBL
 • Christopher Nkunku Goal 12' 90'+3'
 • Emil Forsberg Goal 17' 45'+1'
 • André Silva Goal 26'

Horror in Jan Breydel: onherkenbaar Club Brugge krijgt forfaitcijfers om de oren die nog lang zullen nazinderen

Champions LeagueWat een catastrofe. Net op de avond waarin het moest gebeuren, de belangrijkste in het tienjarige tijdperk Mannaert - Verhaeghe, liep nagenoeg alles mis wat kon mislopen. Clement deed een Guardiola’tje, met een verkeerde basiself in een ‘do or die’-match: geen speler die wist waar te lopen of wat te doen. Na 17 minuten stond een apathisch Club 0-3 achter... Pijnlijker kon moeilijk - ‘t werd uiteindelijk zelfs 0-5. Club terug naar af. Weg Europese lente. En dat is erg sneu, na de 4 op 6 waarmee deze campagne gestart was.

92 reacties

 • Geert Van Laecke

  1 week geleden
  Een overduidelijke slechte prestatie en een voetballes van een ploeg die toch tot de Duitse top hoort (vergeten sommigen wel eens). Op voorhand was deze poule een redelijke 'mission impossible', dat moet je als fan en als hater kunnen toegeven met ploegen van een ander niveau als PSG en Man City. Leipzig zit daar echter niet ver onder, wij dus wel. En de prestatie van de jeugd (NEXT) in de CL is hartverwarmend. Maar de budgetten spreken ook boegbeelden.
 • werner van den abeele

  1 week geleden
  Blijf maar spelen in het oude stadion en gebruikt de centen om de jeugd KANSEN te geen
 • Luc Brouckaert

  1 week geleden
  Eenmaal buitenlandse ploegen het veld betreden, houd het op voor onze Belgische elftallen.
 • Yves Van Rossem

  1 week geleden
  Ik heb de wedstrijd niet volledig gezien, gelukkig maar. Wat ik hier in het bovenstukje zie is geknungel van de bovenste plank. Zowel verdedigend als aanvallend liep het voor geen meter ... Terug met beide voetjes op de grond.
 • Albert de Lovendeghem

  1 week geleden
  De goudhaantjes meteen gehalveerd in prijs en Vanaken heeft bewezen waarom hij géén vaste waarde is bij de Rode duivels. Clement die is wél top; ervaring, diploma, charisma,...
 1. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”