Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HOOGTEPUNTEN. Club krijgt vijf goals om de oren, Vanaken opnieuw trefzeker

Champions LeagueGeen derde stunt voor Club Brugge in de Champions League. Het Manchester City van Kevin De Bruyne bleek op Jan Breydel meer dan een maatje te groot: 1-5. Iets gemist? Niet getreurd, want hieronder vindt u alle hoogtepunten op een rij.

4 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Het is geen schande tussen beide clubs 1 of 2 klasse verschil door het geld natuurlijk eh ...! Belgische ploegen kunnen niet mee in de champion's league helaas ... Hopelijk kunnen ze hun 3e plaats houden !
 • Peter De Sadeleir

  1 maand geleden
  Het kon gerust 10-1 geweest zijn.
 • Ronny Ceunen

  1 maand geleden
  Wanneer gaan ze Vanaken van het veld halen aub...
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Dat ze eens beginnen met deze matchen terug op canvas uit te zenden , weg met die vurte reklame !
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte
  Play
  PREMIUM
  Club Brugge
  99

  “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte

  “Waaróm wilde Clement persé ‘een Guardiola’tje’ doen – speciaal willen zijn? Net nú? Op een moment dat de ploeg in een dip zit, maak je je spelers toch niet nóg zotter?” Onze chef voetbal zit met een pak vragen, na wat hij “de grootste sof, de ergste desillusie van Club Brugge en bij uitbreiding van het Belgische voetbal in het voorbije decennium” noemt. Zijn relaas van een gitzwarte avond op Jan Breydel, waarbij vooral de coach het moet ontgelden.