AA Gent doet het op dit moment uitstekend in de Europa League. Daar genieten ze best van want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummer drie en vier.
Volledig scherm
AA Gent doet het op dit moment uitstekend in de Europa League. Daar genieten ze best van want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummer drie en vier. © BELGA

Gent en Standard genieten er best van want vanaf 2021 geen Europa Leaguevoetbal meer voor onze nummers drie én vier

Buitenlands voetbalAA Gent en Standard genieten er best van, want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummers drie en vier. De UEFA Conference League – de derde Europese competitie – krijgt steeds meer vorm. Alleen: wie wil dat zien?

7 reacties

 • marnix vande wiele

  2 jaar geleden
  Waarom moeten afvallers in de ene competitie terecht kunnen in de andere ? Verloren is verloren. Zou al heel wat minder gaan kosten. En de kans geven aan mindere goden ook eens iets te rapen
 • René Van Halen

  2 jaar geleden
  Het was ook niet houdbaar dat België in verhouding zoveel ploegen heeft Europees. Landen die vijf, zes of zevenmaal zoveel inwoners hebben als België zouden ook Europees vijf, zes of zevenmaal zoveel deelnemers moeten hebben. En het Belgische voetbal overleeft alleen door de sponsoring van de RSZ.
 • Gustaaf Van Zolder

  2 jaar geleden
  En zo gaat de charme van David tegen Goliath er helemaal uit geraken. Voor geld danst de beer...
 • Peter Berg

  2 jaar geleden
  Gaat gewoon heel erg veel kijkers kosten want ik bvb kijk niet naar matchen zonder Belgen. Als ze enkel kijkers hebben uit de vier grote competities zullen ook mettertijd reclame-inkomsten gaan verliezen.
 • Stef VW

  2 jaar geleden
  Begin een competitie met enkel schulden vrije clubs, geen achterstallige lonen, belastingen enz.... Je zal nog iets zien!!!!
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.