AA Gent doet het op dit moment uitstekend in de Europa League. Daar genieten ze best van want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummer drie en vier.
Volledig scherm
AA Gent doet het op dit moment uitstekend in de Europa League. Daar genieten ze best van want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummer drie en vier. © BELGA

Gent en Standard genieten er best van want vanaf 2021 geen Europa Leaguevoetbal meer voor onze nummers drie én vier

Buitenlands voetbalAA Gent en Standard genieten er best van, want vanaf 2021 zal er geen Europa Leaguevoetbal meer weggelegd zijn voor onze nummers drie en vier. De UEFA Conference League – de derde Europese competitie – krijgt steeds meer vorm. Alleen: wie wil dat zien?

7 reacties

 • marnix vande wiele

  1 jaar geleden
  Waarom moeten afvallers in de ene competitie terecht kunnen in de andere ? Verloren is verloren. Zou al heel wat minder gaan kosten. En de kans geven aan mindere goden ook eens iets te rapen
 • René Van Halen

  1 jaar geleden
  Het was ook niet houdbaar dat België in verhouding zoveel ploegen heeft Europees. Landen die vijf, zes of zevenmaal zoveel inwoners hebben als België zouden ook Europees vijf, zes of zevenmaal zoveel deelnemers moeten hebben. En het Belgische voetbal overleeft alleen door de sponsoring van de RSZ.
 • Gustaaf Van Zolder

  1 jaar geleden
  En zo gaat de charme van David tegen Goliath er helemaal uit geraken. Voor geld danst de beer...
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Gaat gewoon heel erg veel kijkers kosten want ik bvb kijk niet naar matchen zonder Belgen. Als ze enkel kijkers hebben uit de vier grote competities zullen ook mettertijd reclame-inkomsten gaan verliezen.
 • Stef VW

  1 jaar geleden
  Begin een competitie met enkel schulden vrije clubs, geen achterstallige lonen, belastingen enz.... Je zal nog iets zien!!!!
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei