Ritchie De Laet
Volledig scherm
PREMIUM
Ritchie De Laet © Photo News

Follow the leader, follow Ritchie: hoe Antwerp moet strijden zoals “supporter én kapitein” De Laet dat consequent doet

Europa League“Ik zal altijd alles geven voor de trainer en deze club.” Dat zal in Frankfurt niet anders zijn. Ritchie De Laet (32) en Antwerp moeten vanavond vol voor de zege gaan.

3 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat Ritchie eindelijk eens inzien dat hij bij Antwerp niet op zijn plaats zit ? Hij zou beter uitkijken naar een goede ploeg !
 • Raph Janssens

  1 jaar geleden
  Zo n gasten hebben we nodig bij de RD om een prijs te winnen
 • Rachid Kourrich

  1 jaar geleden
  das nog echt ne clubspeler , die vind je niet veel meer .
 1. Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”
  Play
  Champions League
  31

  Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”

  Waar eindigt dit sprookje voor Club Brugge in de Champions League? Na vier speeldagen al zeker van de achtste finale dankzij 10 op 12. Na vier clean sheets op rij de enige (!) ploeg die nog geen goal binnen heeft gekregen op het kampioenenbal. In de VTM-studio bekeken analisten Marc Degryse en Jan Mulder alvast enkele mogelijkheden.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.