BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Club Brugge heeft 58% kans om Europees te overwinteren

Champions LeagueClub Brugge heeft 58% kans om Europees te overwinteren. Dat berekende de gespecialiseerde datawebsite FiveThirtyEight. Al blijft de kans wel klein dat blauw-zwart zal doorstoten naar de achtste finales van de Champions League.

2 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Niks was ok, geen druk, geen middenveld, geen bepalende spelers. Ze vochten niet, bleven onder hun normale waarde, ze zullen nog wel wat rapen. Eerst hadden ze geen kans op overwinteren en nu hebben ze 4p meer dan Leipzig. Gewoon verder werken zoals ze de laatste jaren doen, ze zijn niet ZO slecht bezig.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Dit zijn maar cijfers. Aan de meet worden de prijzen uitgedeeld.
 1. De Bruyne start tegen Leipzig, krijgt ook Origi nog eens z’n kans in de basis bij Liverpool?
  Champions League
  2

  De Bruyne start tegen Leipzig, krijgt ook Origi nog eens z’n kans in de basis bij Liverpool?

  Twee Belgen bij Manchester City tegen RasenBallsport Leipzig. Kevin De Bruyne staat aan de aftrap, youngster Romeo Lavia maakt deel uit van de selectie. “De Covid-besmetting van Kevin was een tegenvaller”, zegt Guardiola. “Hij was net aan het groeien. Tegen Leipzig start hij. We zullen zien hoeveel minuten hij aankan, want corona kruipt in het lijf. Kevin hoeft mij niets te bewijzen. Hij moet het gewoon voor zichzelf doen. Zoals hij de voorbije vijf-zes jaar om de drie dagen heeft gedaan. Er is stevige concurrentie in het team.” De Bruyne was veertien dagen out met Covid.