.
Volledig scherm
. © rv
Manchester City MCI
4
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 15' Goal Phil Foden
 • 54' Goal Riyad Mahrez
 • 72' Goal Raheem Sterling
 • 90'+2' Goal Gabriel Jesus
 • John Stones Goal 17'

Clement en Mignolet willen dat Club-spelers lef tonen tegen Manchester City: “Crystal Palace heeft getoond dat ze te kloppen zijn”

Champions LeaguePhilippe Clement en Simon Mignolet gaan de kraker bij Manchester City met de borst vooruit tegemoet. “De jongens hebben niets te verliezen. Als we beter doen dan vorige keer, weet je nooit wat er kan gebeuren...”

25 reacties

 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  Stroobants Alexande, daar kan Lukaku niet tegen op? Zijn statistieken al eens bekeken? Dat zal CDK nooit evenaren zelfs de helft daarvan. Lukaku is one of a kind, daar kan Brugs chauvinisme niet tegenop.
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Laat ons eerlijk blijven, we maken daar geen schijn van kans. Enkel een afstraffing moeten wij proberen te vermijden maar dan niet door voor ons doel te gaan liggen maar door liever te proberen mee te voetballen. Als we toch sterven dan liever staand met de borst vooruit dan als lafaards het onderspit te moeten delgen.
 • Paul van de velde

  3 maanden geleden
  Komaan mannen, jullie kunnen het. Het is in jullie brein dat de match gewonnen wordt.
 • luc caels

  3 maanden geleden
  Waarom nemen die de trein niet ipv her vliegtuig? Voor hun telt het klimaat weer niet.
 • Nolle Verdonck

  3 maanden geleden
  Komaan club, we gaan er voor!
 1. “Er was dit keer geen sprake van de Belgen”: ook Franse media zagen Club tekortschieten, al is één krant wel erg hard
  Champions League
  35

  “Er was dit keer geen sprake van de Belgen”: ook Franse media zagen Club tekort­schie­ten, al is één krant wel erg hard

  Ook de Franse media zagen hoe Club Brugge er in het Parc des Princes niet aan te pas kwam. “Nochtans is Brugge geen fluitje van een cent”, schrijft de Franse krant ‘Le Parisien’. “Maar ze werden gewoonweg gedomineerd”, vult ‘RMC Sport’ aan. Met dank aan Messi en Mbappé - veel superlatieven voor hen. ‘Le Figaro’ is dan weer bikkelhard voor blauw-zwart. De krant zet volledig Club in zijn flop 3.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 3. Lukaku scoort z’n eerste in tien matchen, maar kan niet voorkomen dat Chelsea naast groepswinst grijpt
  Play
  Champions League
  1

  Lukaku scoort z’n eerste in tien matchen, maar kan niet voorkomen dat Chelsea naast groeps­winst grijpt

  IJskoude douche voor Chelsea, vanavond in Sint-Petersburg - minus 14 was het er op het moment van affluiten. De Blues bleven er, ondanks een goal van Lukaku (z’n eerste in tien matchen), in extremis steken op een 3-3-gelijkspel en zien de eindzege in groep H zo naar Juventus gaan. Dat klopte, met onze jonge landgenoot Koni De Winter in de basis, Malmö met het kleinste verschil.