Charles De Ketelaere en Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
Charles De Ketelaere en Kevin De Bruyne. © BELGA/Photo News

CDK vs KDB: Charles De Ketelaere staat vérder dan Kevin De Bruyne op 20-jarige leeftijd

Champions LeagueOns grootste talent tegenover onze allerbeste speler. Of hoe Charles De Ketelaere (20) in de voetsporen van Kevin De Bruyne (30) hoopt te treden: “Ik kan niet ontkennen dat hij een voorbeeld is.”

32 reacties

 • Yves Van Rossem

  1 maand geleden
  Men zou beter stoppen met dergelijke vergelijkingen te maken die kant nog wal raken. Zie waar Charles De Ketelaere binnen 2-3 jaar staat en spreek dan. Als hij ook kan/mag meedraaien in een ploeg van hetzelfde niveau als City dan kun je een vergelijking trekken. Tijdens de wedstrijd van gisteren was er alleszins geen enkel vergelijk mogelijk. Zó groot was het verschil ...
 • Jan De Vos

  1 maand geleden
  Journalisten zijn stekeblind. De Bruyne heeft beter overzicht, splijtende pas, gericht schot, ... wat heeft De Ketelaere, NIETS speciaals, gewoon een degelijke speler, die veel te veel bewierookt wordt.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Bon, tot daar het gefantaseer en de statistieken. Ik heb vandaag het echte verschil gezien.
 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  @Bart Vermeulen, de enige topclub in België die uitblinkt in de opleiding van jonge talenten is RSCA. Noem er eens twee door Club zelf opgeleide jongeren waar je nog iets van hoort.
 • Louis Meeus

  1 maand geleden
  Die twee vergelijken, is dat een grap?
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.