Andreas Pereira (links), Ciro Immobile (rechts) speelt sowieso niet.
Volledig scherm
Andreas Pereira (links), Ciro Immobile (rechts) speelt sowieso niet. © Instagram, Photo News

Bevestigd: géén topspits Immobile tegen Club Brugge, Braziliaanse Belg Pereira wordt wél nog overgevlogen

Champions LeagueWat al sinds gisteren in de lucht hing, is nu bevestigd: Club Brugge ontmoet vanavond een B-team van Lazio in het Jan Breydelstadion. Ook de tweede coronatest van Immobile, Lazzari en Luis Alberto bleek immers positief, zij zijn in geen geval van de partij. De Braziliaanse Belg Andreas Pereira wordt wél nog overgevlogen en kan spelen.

11 reacties

 • Marko Decandt

  4 maanden geleden
  Ik vind langs een kant dat de competitie op deze manier wel wat vervalst wordt. Blessures kunnen natuurlijk ook altijd, maar hier spreken we over uitsluitingen omdat je besmet bent. Maar heeft uiteindelijk niets te maken met niet kunnen spelen maar niet mogen spelen. Zo wordt het de tegenstander wel gemakkelijk gemaakt. Dat Brugge dus nu maar zeker wint anders is het totale afgang.
 • Rita De Booser

  4 maanden geleden
  O’ dat kan natuurlijk allemaal , waar money mee gemoeid is maar let op als een gewone sterveling nog maar iets verkeerds doet dan is hij de dupe voor gans zijn leven
 • EDMOND VERSCHUEREN

  4 maanden geleden
  Stopt toch tijdelijk dit gedoe. Iedereen krijgt opdracht om zich zo weinig mogelijk te verplaatsen. Thuiswerken avond klok. Deze is uitgesteld omdat de voetbal niet kan doorgaan zeker?
 • Denis Van den broeck

  4 maanden geleden
  Voor de gewone mensen alle hens aan dek . Maar voetballers vliegen overal naar toe hoe kunnen ze dat dan onder controle krijgen ?? Zet die voet bal stop simpel .
 • Jurgen Vanheessen

  4 maanden geleden
  Alles die met voetbal temaken geeft sluiten. Want het is zoals bij de kinderen als ze een goal maken en ze besmetten elkaar. En trouwens ik zal het niet missen om te kijken want het interesseerd mij toch niet.
 1. Vercauteren kruipt met gehavend Antwerp in underdogrol: “Weten dat het heel lastig wordt”
  Europa League
  4

  Vercaute­ren kruipt met gehavend Antwerp in underdo­grol: “Weten dat het heel lastig wordt”

  Antwerp-coach Frank Vercauteren blikte woensdag, een dag voor de heenwedstrijd van de zestiende finales in de Europa League in het eigen Bosuilstadion tegen de Rangers, met veel respect voor de tegenstander vooruit. “We zijn ons bewust van de moeilijkheid van het duel van morgen”, zei Vercauteren. “We weten dat het heel lastig zal worden, maar we starten met een positieve instelling.”
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"