AFP
Volledig scherm
© AFP

Benfica verslaat PSV met 2-1 in heenmatch laatste voorronde Champions League: bekijk hier alle hoogtepunten

Champions LeagueBenfica heeft PSV met 2-1 verslagen. De ploeg van de geblesseerde Jan Vertonghen had het in de tweede helft lastig tegen de stugge Eindhovenaren, maar trekken volgende week met een bonus naar Nederland. Onze jonge landgenoot Yorbe Vertessen mocht enkele minuten invallen bij PSV. Bekijk hieronder alle hoogtepunten!

4 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  PSV moet thuis het verschil maken ! Ze verdienden zelfs een gelijkspel tegen Benfica Succes voor PSV verder
 • jan boden

  2 maanden geleden
  PSV was de betere ploeg en hadden die wedstrijd nooit mogen verliezen. Benfica speelde de eerste helft zuiver op de omschakeling en in de tweede helft was het bij hen pompen of verzuipen. Ook een paar keer werd er onterecht voor buitenspel gevlagd. Waar blijft de VAR ?
 • Jean Gobin

  2 maanden geleden
  welke bonus ? Benfica gaat minstens gelijk spelen tegen die lampenclub..
 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Genoten van Gakpo. Aan deze topspeler gaat PSV en NL nog veel plezier aan beleven.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.