Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Anderlecht trekt naar Albanië in derde voorronde Conference League, AA Gent tegen Letse ploeg

CONFERENCE LEAGUEAnderlecht en AA Gent weten waar ze aan toe zijn in de derde voorronde van de Conference League. Paars-wit neemt het op tegen het Albanese KF Laçi, de Buffalo’s ontmoeten RFS uit Letland. 

5 reacties

 • Roger Forier

  2 maanden geleden
  Geen probleem ? Dit Anderlecht ??
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  We gaan eens zien als de andere Belgische ploegen Europees in actie treden of ze de overwinning ook op voorhand gaan gegund worden ? Ik ben eens echt benieuwd. En ja ik gun het ALLE ploegen in Europees verband.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Een " makkie " voor beide Belgische ploegen ...🙄...! Maar opgelet voor overschatting eh ... Volgende ronde moet zeker haalbaar zijn
 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Moet geen probleem zijn, met binnenkort nog een goeie spits erbij.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Hopelijk slagen beiden erin om de poulefase te halen, dit kan het Belgische voetbal alleen maar vooruit helpen. Wie het hun niet gunt is géén voetballiefhebber, maar een gefrustreerde voetbalsupporter, zonder inzicht.
 1. Belgische clubs staan op cruciaal punt in Europese campagne met rechtstreeks CL-ticket als inzet: “Belangrijk om kloof met de top zo klein mogelijk te houden”
  Play
  Belgisch voetbal
  14

  Belgische clubs staan op cruciaal punt in Europese campagne met recht­streeks CL-ticket als inzet: “Belangrijk om kloof met de top zo klein mogelijk te houden”

  De Belgische vertegenwoordigers in de Europese voetbalbekers staan voor een extreem belangrijke campagne. Als ons land in 2023 nog een rechtstreekse vertegenwoordiger wil hebben in de Champions League moet er in de komende maanden stevig worden getimmerd aan onze Europese coëfficiënt. Het topjaar 2016-2017 valt straks immers weg en dient te worden gecompenseerd, te beginnen vanavond in de heenwedstrijden van de laatste voorrondes van de Europa League (Antwerp) en Conference League (AA Gent en Anderlecht). Onze huisanalist Gilles De Bilde schetst de situatie: “Met een beetje geluk kunnen we met vijf ploegen Europa in en veel punten vergaren.”