Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Anderlecht trekt naar Albanië in derde voorronde Conference League, AA Gent tegen Letse ploeg

CONFERENCE LEAGUEAnderlecht en AA Gent weten waar ze aan toe zijn in de derde voorronde van de Conference League. Paars-wit neemt het op tegen het Albanese KF Laçi, de Buffalo’s ontmoeten RFS uit Letland. 

5 reacties

 • Roger Forier

  1 jaar geleden
  Geen probleem ? Dit Anderlecht ??
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  We gaan eens zien als de andere Belgische ploegen Europees in actie treden of ze de overwinning ook op voorhand gaan gegund worden ? Ik ben eens echt benieuwd. En ja ik gun het ALLE ploegen in Europees verband.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Een " makkie " voor beide Belgische ploegen ...🙄...! Maar opgelet voor overschatting eh ... Volgende ronde moet zeker haalbaar zijn
 • wim collaert

  1 jaar geleden
  Moet geen probleem zijn, met binnenkort nog een goeie spits erbij.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Hopelijk slagen beiden erin om de poulefase te halen, dit kan het Belgische voetbal alleen maar vooruit helpen. Wie het hun niet gunt is géén voetballiefhebber, maar een gefrustreerde voetbalsupporter, zonder inzicht.
 1. Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België
  Europees voetbal
  31

  Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België

  De charme van het voetbal. Op het Europese toptoneel telt België de voorbije decennia niet meer mee, maar kijk: dit seizoen heeft nog niet één Belgische club verloren in de poulefase van Champions, Europa of Conference League. Samen met Hongarije als enige (!) van de in totaal 35 deelnemende landen. Met dank aan Club Brugge, Union, AA Gent en Anderlecht. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.