Sebastien Haller.
Volledig scherm
Sebastien Haller. © Photo News
Sporting CP SPO
3
EINDE
1
Borussia Dortmund BVB
 • 30' 39' Goal Pedro Gonçalves
 • 81' Goal Pedro Porro
 • Donyell Malen Goal 90'+3'

Ajax is groepswinnaar na recordgoals Haller, Dortmund-Belgen veroordeeld tot Europa League

Champions LeagueAjax is groepswinnaar na een 1-2-overwinning in Besiktas. De Amsterdammers zetten een scheve situatie recht in de tweede helft dankzij twee goals van Haller, die een nieuw record op z’n naam heeft. Borussia Dortmund, zonder de met corona besmette Thorgan Hazard, ging op bezoek bij Sporting met 3-1 kopje onder en is veroordeeld tot de Europa League. 

1 reactie

 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Ajax bewijst het iedere keer weer opnieuw. Top
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  18

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.
 1. Van flegmatieke spelertje bij City Pirates tot jongste basisspeler ooit van Juve in de CL: “Je kan Koni De Winter vergelijken met een jonge Vincent Kompany”
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  3

  Van flegmatie­ke spelertje bij City Pirates tot jongste basisspe­ler ooit van Juve in de CL: “Je kan Koni De Winter vergelij­ken met een jonge Vincent Kompany”

  Koni De Winter (19) schreef gisteren geschiedenis. Onze landgenoot stond aan de aftrap tegen Malmö en werd zo de jongste basisspeler ooit bij Juventus in de Champions League. Dat belooft voor de toekomst. “Je kan hem vergelijken met een jonge Vincent Kompany”, zeggen zijn ex-jeugdtrainers. U21-trainer Jacky Mathijssen is voorzichtiger: “Maar waar kun je het vak beter leren dan tussen Bonucci en Chiellini?”