Yves Vanderhaeghe fel coachend langs de zijlijn tegen KV Mechelen zaterdagavond.
Volledig scherm
Yves Vanderhaeghe fel coachend langs de zijlijn tegen KV Mechelen zaterdagavond. © Photo News

Yves Vanderhaeghe een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijkheid”

Cercle BruggeVoor het qua timing meest verrassende trainersontslag van het seizoen tekende Cercle Brugge gisteren. Exit Yves Vanderhaeghe, net na een deugddoende 3-1-zege tegen KV Mechelen. Groot was de verbazing op zondag bij de coach en ook een dag later blijft het onbegrip groot. “Hier haalt Cercle zich erg veel druk mee op de hals”, zo schat Vanderhaeghe het in bij JOE.

25 reacties

 • LUC HIEL

  1 jaar geleden
  Supporters en spelers als jullie echt achter Yves stonden weet wat te doen de volgende match
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Hij zal wel getroost worden met zijn ontslagpremie!
 • Stefan Fransen

  1 jaar geleden
  Zouden ze in Kortrijk hetzelfde gedacht hebben vorig jaar...?
 • Gerrit Baas

  1 jaar geleden
  Eric Debanne, 3 eigen jeugdspelers stonden op het plein zaterdag en een 4é is ingevallen. Waar zie je dat nog?!? Ik weet ook wel dat Cercle Cercle niet meer is maar graag wat eerlijkheid. Ben ook geen fan van het Monaco beleid maar welke ploeg heeft buiten de top 6 nog iets van invloed? Allemaal in buitenlandse handen maar blijkbaar hebben wij de slechtste volgens iedereen?!?
 • Francis Davis

  1 jaar geleden
  Welkom bij rsca Yves !
 1. Olivier Deman (Cercle Brugge) groeit in nieuwe rol als linkerwingback: “Als ik de ploeg daarmee kan helpen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Olivier Deman (Cercle Brugge) groeit in nieuwe rol als linkerwing­back: “Als ik de ploeg daarmee kan helpen”

  Nog iets meer dan een week en dan zit deel één van het seizoen er op voor de Belgische clubs. Op het programma van Cercle Brugge staan voor de WK-break nog thuismatchen tegen OHL en Beerschot (voor de beker) en een wedstrijd in Sint-Truiden. “Drie kansen om met een goed gevoel de onderbreking in te gaan”, weet ook Olivier Deman, die zich steeds beter voelt in zijn nieuwe rol als linkerwingback.
 2. Miron Muslic met Cercle Brugge vanavond in Charleroi: “We moeten klaar zijn voor een intensief duel”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Miron Muslic met Cercle Brugge vanavond in Charleroi: “We moeten klaar zijn voor een intensief duel”

  Terwijl de fans het ontslag van voorzitter Vincent Goemaere nog moeten verteren en zich op sociale media behoorlijk roeren, trekt coach Miron Muslic met zijn spelersgroep vanavond naar het Zwarte Land om er te breken met een pijnlijke traditie. Sinds de terugkeer in eerste klasse kon groen-zwart slechts één keer scoren op Charleroi. “Wij moeten offensief beter doen dan tegen Westerlo”, kijkt Muslic vooruit.
 1. Dino Hotic (Cercle Brugge) valt in en scoort op KV Oostende: “Ik denk dat ik weet waarom ik uit de ploeg word gelaten”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic (Cercle Brugge) valt in en scoort op KV Oostende: “Ik denk dat ik weet waarom ik uit de ploeg word gelaten”

  De korte verplaatsing naar de Diaz Arena had voor Cercle Brugge de eerste driepunter van 2023 in petto. De eerste zege van groen-zwart in een officieel duel met KV Oostende sinds... tien jaar. Het was Dino Hotic die het winnende doelpunt voorbij doelman Dillon Philips knalde, amper enkele minuten nadat hij was mogen invallen. Na afloop mocht hij door de megafoon zijn fans nog eens verblijden.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.