Yves Vanderhaeghe met assistenten Thomas Buffel en Radhi Jaïdi, vorige week op Le Canonnier: "In Moeskroen hebben we geleerd tot wat een moment van concentratieverlies kan leiden, ik eis dus ook nu weer absolute focus van iedereen."
Volledig scherm
Yves Vanderhaeghe met assistenten Thomas Buffel en Radhi Jaïdi, vorige week op Le Canonnier: "In Moeskroen hebben we geleerd tot wat een moment van concentratieverlies kan leiden, ik eis dus ook nu weer absolute focus van iedereen." © Photo News

Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) voor cruciaal duel met Waasland-Beveren: “Op elk moment waakzaam blijven”

VOETBAL 1AStraks trappen Cercle Brugge en Waasland-Beveren in Jan Breydel het zaterdagluik van de 29ste speeldag op gang. Na de overwinning in Moeskroen wil vooral de thuisploeg op de ingeslagen weg doorgaan. Trainer Yves Vanderhaeghe houdt niet van spelletjes spelen: “We moeten niet rond de pot draaien, dit is een cruciale wedstrijd”, zegt de coach van groen-zwart. “We moeten ons klassement verbeteren en dit is een uitgelezen kans om dat te doen.”

 1. Strahinja Pavlovic, uitblinker bij Cercle Brugge en bij Servië: “Cristiano Ronaldo was best aardig”

  Strahinja Pavlovic, uitblinker bij Cercle Brugge en bij Servië: “Cristiano Ronaldo was best aardig”

  Zaterdag komt OH Leuven naar Jan Breydel. Net als vorig weekend tegen Beerschot is de opdracht voor Cercle even eenvoudig als aartsmoeilijk: winst tegen die andere promovendus kan voor groen-zwart een grote stap richting het behoud in 1A betekenen. Trainer Yves Vanderhaeghe rekent op de klasse van Strahinja Pavlovic (19) om de Leuvense omschakelingen te kortwieken. Anderhalve week geleden deed de Serviër dat al met... Cristiano Ronaldo.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool