Paul Clement moet het vanavond in Eupen zonder Johanna Omolo doen. De Kenyaan miste de Brugse derby door een schorsing en liep vrijdag een scheurtje in de schuine buikspier op.
Volledig scherm
Paul Clement moet het vanavond in Eupen zonder Johanna Omolo doen. De Kenyaan miste de Brugse derby door een schorsing en liep vrijdag een scheurtje in de schuine buikspier op. © Photo News

Paul Clement (Cercle) wil vandaag in Eupen punt(en) pakken: “Dan kunnen we met een goed gevoel de break in”

Cercle Brugge wil oogsten in de Oostkantons. Am Kehrweg hoopt Paul Clement vanavond de punten te pakken die zijn team in de Brugse derby had verdiend. “Jammer dat onze sterke prestatie niks opleverde”, aldus de Engelse coach van Cercle. “Nu willen we de interlandbreak induiken met een goed gevoel, en dat kan door te winnen in Eupen.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort