Anthony Musaba heeft op Beerschot voor de gelijkmaker gezorgd. “Weinig jonge spelers leggen betere statistieken voor dan hij”, prijst trainer Paul Clement de Nederlandse winger.
Volledig scherm
Anthony Musaba heeft op Beerschot voor de gelijkmaker gezorgd. “Weinig jonge spelers leggen betere statistieken voor dan hij”, prijst trainer Paul Clement de Nederlandse winger. © BELGA

Paul Clement (Cercle) vandaag tegen Standard: “Ik zie offensief veel potentieel in duo Ugbo-Denkey”

VOETBAL 1ADoor de zege van Moeskroen in de sneeuw tegen Racing Genk (na een wedstrijd die onder voorbehoud werd gespeeld) is Cercle Brugge weer op een mogelijke degradatieplaats terechtgekomen. Puntenwinst tegen Standard is voor de Vereniging vandaag dus een must voor het team van trainer Paul Clement, zeker met de midweekse verplaatsing naar Antwerp in het achterhoofd. Cercle staat voor een zwaar tweeluik. “Het goede gevoel na het gelijkspel op Beerschot moeten we nu vasthouden en gebruiken”, benadrukt Clement.

 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans