"The only way is up", schijnt Paul Clement te willen beduiden. Na een dramatische reeks van 3 op 27 moet de Engelse coach Cercle Brugge zo snel mogelijk terug aan de praat krijgen.
Volledig scherm
"The only way is up", schijnt Paul Clement te willen beduiden. Na een dramatische reeks van 3 op 27 moet de Engelse coach Cercle Brugge zo snel mogelijk terug aan de praat krijgen. © BELGA

Paul Clement (Cercle Brugge) wil tegen Eupen het tij keren: “Met één zege kunnen we vier teams inhalen”

Voor Cercle Brugge waren november en december troosteloze maanden. Amper drie eenheden konden aan het puntentotaal worden toegevoegd. Maar ondanks de slechte reeks van 3 op 27 lijkt Paul Clement nog stevig in de trainersstoel te zitten. Gisteren werd de coach van groen-zwart 49. De volledige spelersgroep, inclusief geblesseerden, vierde dat ingetogen tijdens de afzondering in Oostkamp. Vandaag moet het cadeau volgen in de vorm van een overwinning tegen Eupen. “We hebben absoluut een driepunter nodig”, geeft Clement aan.

 1. Ooit Cristiano Ronaldo en Ibrahimovic onder zijn hoede, nu is Paul Clement de nieuwe trainer van Cercle Brugge
  Play
  Cercle Brugge

  Ooit Cristiano Ronaldo en Ibrahimo­vic onder zijn hoede, nu is Paul Clement de nieuwe trainer van Cercle Brugge

  Paul Clement wordt de opvolger van Bernd Storck bij Cercle Brugge. Morgen wordt de 48-jarige Engelsman om 11.00 uur officieel voorgesteld in Hotel Lodewijk van Male. Een statig kader dat volledig past bij de vele adelbrieven die de nieuwe coach van groen-zwart kan voorleggen. Niet als speler en ook niet als T1 weliswaar, maar wel als assistent van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München, waar hij met wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, David Beckham en Zlatan Ibrahimovic werkte.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"