Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ooit Cristiano Ronaldo en Ibrahimovic onder zijn hoede, nu is Paul Clement de nieuwe trainer van Cercle Brugge

Cercle BruggePaul Clement wordt de opvolger van Bernd Storck bij Cercle Brugge. Morgen wordt de 48-jarige Engelsman om 11.00 uur officieel voorgesteld in Hotel Lodewijk van Male. Een statig kader dat volledig past bij de vele adelbrieven die de nieuwe coach van groen-zwart kan voorleggen. Niet als speler en ook niet als T1 weliswaar, maar wel als assistent van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München, waar hij met wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, David Beckham en Zlatan Ibrahimovic werkte.

1 reactie

 • willy van dijck

  11 maanden geleden
  Top trainer met top spelers, maar we zullen eens afwachten met 2de klas spelers.
 1. Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) voor cruciaal duel met Waasland-Beveren: “Op elk moment waakzaam blijven”
  VOETBAL 1A

  Yves Vanderhaeg­he (Cercle Brugge) voor cruciaal duel met Waas­land-Beveren: “Op elk moment waakzaam blijven”

  Straks trappen Cercle Brugge en Waasland-Beveren in Jan Breydel het zaterdagluik van de 29ste speeldag op gang. Na de overwinning in Moeskroen wil vooral de thuisploeg op de ingeslagen weg doorgaan. Trainer Yves Vanderhaeghe houdt niet van spelletjes spelen: “We moeten niet rond de pot draaien, dit is een cruciale wedstrijd”, zegt de coach van groen-zwart. “We moeten ons klassement verbeteren en dit is een uitgelezen kans om dat te doen.”
 2. Cercle Brugge trekt kaart van eigen jeugd: Somers, Decostere en Vanhoutte verlengen tot 2023
  VOETBAL 1A

  Cercle Brugge trekt kaart van eigen jeugd: Somers, Decostere en Vanhoutte verlengen tot 2023

  Cercle Brugge heeft de contracten van Thibo Somers (21), Robbe Decostere (22) en Charles Vanhoutte (22) opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023. Groen-zwart stuurt daarmee het duidelijke signaal uit dat de doorstroming van de eigen jeugd wel degelijk belangrijk is voor de Vereniging. “Deze drie jongens vertegenwoordigen het DNA van Cercle”, geeft technisch directeur Carlos Aviña aan.