BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onze lezers nemen afscheid van Miguel Van Damme: “Zo hard gevochten, maar het was een oneerlijke strijd”

Het overlijden van Miguel Van Damme (28) heeft niet alleen de Belgische voetbalwereld in diepe rouw gedompeld, ook onze lezers zijn fel aangegrepen door de dood van de doelman van Cercle Brugge. Dat mochten we zelf merken aan de vele reacties die bij ons binnenstroomden. Een bloemlezing.

17 reacties

 • patrick de bock

  12 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan de ganse familie,zo moedig en steeds vol hoop,en toch de ongelijke strijd verloren.zo oneerlijk.rust zacht,je was een voorbeeld voor iedereen.topkerel.
 • Eduard Wuyts

  12 maanden geleden
  Rust zacht je was een top kerel. Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke tijd.
 • Gery Tijtgat

  12 maanden geleden
  diep bedroefd het ga je goed zorg voor je familie van hier boven formidabele man respect.
 • Marina Vanderveken

  12 maanden geleden
  Het nieuws van deze morgen over het overlijden van Miguel, blijft me al heel de dag aan de ribben kleven. Het was een oneerlijke strijd. Een jonge man die zomaar lukraak wordt getroffen en uit het leven wordt gerukt. Veel te jong, nog zo veel om voor te leven, maar helaas…het lot heeft er anders over beslist. Het leven is niet altijd eerlijk !😢
 • Anthony Peeters

  12 maanden geleden
  Had de goudenschoen moeten krijgen voor al zijn moed en strijd die hij geleverd heeft! Na elke behandeling die niet werkte toch gemotiveerd gebleven om verder te doen! Heel mooi en veel respect voor!
 1. Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na vlotte winst tegen Seraing: “We blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na vlotte winst tegen Seraing: “We blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”

  De top acht. Het was voor het seizoen de stille ambitie bij Cercle Brugge om beter te doen dan de tiende plaats van vorig seizoen, maar pas na de gemakkelijke zege tegen Seraing werd de doelstelling om in de Europe Play-Offs te eindigen ook effectief uitgesproken door coach Miron Muslic. “Maar we blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”, waarschuwt Hannes Van Der Bruggen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.