Onze journalist neemt afscheid van Sterke Miguel.
Volledig scherm
Onze journalist neemt afscheid van Sterke Miguel. © if

Onze journalist neemt afscheid van betreurde Cercle-keeper: “Jean-Claude de sterkste Van Damme van het land? Think (pink) again!”

Brugge/ZerkegemBrugge treurt om Miguel Van Damme. Het afscheid van de doelman raakt iedereen. De Cerclefamilie, maar ook de buren van Club, jong, oud, moeder, vader, man en vrouw maakten de afgelopen jaren een diepe buiging voor de man uit Zerkegem. Niet in het minst ook onze journalist. TLG neemt afscheid van ‘Sterke Miguel’.

 1. Olivier Deman pakt 16 op 18 met Cercle Brugge: “Uit de gevarenzone? In voetbal kan alles”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Olivier Deman pakt 16 op 18 met Cercle Brugge: “Uit de gevarenzo­ne? In voetbal kan alles”

  Mooi was het niet, de partij tussen STVV en Cercle op Stayen. Dat zal de Bruggelingen echter worst wezen. Zij konden dankzij een klasseflits van WK-ganger Ayase Ueda met de drie punten naar huis. Cercle Brugge haalt zo op kousenvoeten de voorbije weken zestien op achttien. Daarmee is het helemaal weg uit de gevarenzone. Al wil Olivier Deman dat niet met zoveel woorden zeggen.
 2. Miron Muslic met Cercle Brugge vanavond in Charleroi: “We moeten klaar zijn voor een intensief duel”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Miron Muslic met Cercle Brugge vanavond in Charleroi: “We moeten klaar zijn voor een intensief duel”

  Terwijl de fans het ontslag van voorzitter Vincent Goemaere nog moeten verteren en zich op sociale media behoorlijk roeren, trekt coach Miron Muslic met zijn spelersgroep vanavond naar het Zwarte Land om er te breken met een pijnlijke traditie. Sinds de terugkeer in eerste klasse kon groen-zwart slechts één keer scoren op Charleroi. “Wij moeten offensief beter doen dan tegen Westerlo”, kijkt Muslic vooruit.
 1. Yann Gboho overtuigde met puike assist bij Cercle Brugge tegen Genk:“Geduldig blijven en hard werken”
  voetbal JPL

  Yann Gboho overtuigde met puike assist bij Cercle Brugge tegen Genk:“Geduldig blijven en hard werken”

  Ook tegen Racing Genk zette Cercle Brugge vrijdagavond weer een stevige prestatie neer. Na Union, Club Brugge en Standard kon ook de leider niet winnen op bezoek bij de Vereniging. Of het zoveelste gelijkspel tegen één van de topteams binnen een maand een plaats in de Europe Play-Offs oplevert blijft koffiedik kijken, maar Miron Muslic zag vooral dat zijn jeugdig team na een moeilijk vierde kwartier de rug rechtte. En een huizenhoge strafschop niet kreeg.