Miguel Van Damme.
Volledig scherm
Miguel Van Damme. © Photo News

Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!”

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Cercle-voorzitter over voorstel van Anderlecht om Europese inkomsten te verdelen: “Moedig van Van Eetvelt”
  Play
  Belgisch voetbal

  Cer­cle-voorzitter over voorstel van Anderlecht om Europese inkomsten te verdelen: “Moedig van Van Eetvelt”

  Het voorstel van Anderlecht tot solidariteit onder de Belgische clubs bij de “verdeling van het Europese geld van de komende drie jaar” stuit op veel kritiek. Cercle Brugge-voorzitter Vincent Goemaere liet een andere klok luiden met een tweet (“Sterk van Anderlecht dit aandurft, we hebben moedige beslissingen en mensen als Karel Van Eetvelt nodig in het belang van het Belgische voetbal”) die hij wegens veel negatieve reacties tijdelijk verwijderde, maar dan met meer duiding opnieuw publiceerde.