Jérémy Taravel is Jelle Vossen de baas in een luchtduel, maar bleef na 90 minuten alweer met lege handen achter: "Na de jaarwisseling moeten we ons zo snel mogelijk herpakken."
Volledig scherm
Jérémy Taravel is Jelle Vossen de baas in een luchtduel, maar bleef na 90 minuten alweer met lege handen achter: "Na de jaarwisseling moeten we ons zo snel mogelijk herpakken." © BELGA

Jérémy Taravel met Cercle Brugge ten onder bij Zulte Waregem: “We zijn als kleine kinderen in de val getuind”

Nog één puntje voorsprong houdt Cercle Brugge over op de laatste plaats, na het pijnlijke verlies in de slotfase op Zulte Waregem afgelopen zaterdag. De Vereniging slaagt er maar niet in de negatieve spiraal om te buigen en weer aan te knopen met de resultaten die tot half oktober werden neergezet. “Dom hoe we ons op de tegenaanval lieten verrassen”, vond Kylian Hazard. “We zijn als kinderen in de val getuind”, sprak aanvoerder Jérémy Taravel harde taal.  

 1. Ooit Cristiano Ronaldo en Ibrahimovic onder zijn hoede, nu is Paul Clement de nieuwe trainer van Cercle Brugge
  Play
  Cercle Brugge

  Ooit Cristiano Ronaldo en Ibrahimo­vic onder zijn hoede, nu is Paul Clement de nieuwe trainer van Cercle Brugge

  Paul Clement wordt de opvolger van Bernd Storck bij Cercle Brugge. Morgen wordt de 48-jarige Engelsman om 11.00 uur officieel voorgesteld in Hotel Lodewijk van Male. Een statig kader dat volledig past bij de vele adelbrieven die de nieuwe coach van groen-zwart kan voorleggen. Niet als speler en ook niet als T1 weliswaar, maar wel als assistent van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München, waar hij met wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, David Beckham en Zlatan Ibrahimovic werkte.
 2. Verjaardag van Cercle valt tijdens lockdown. Maar groen-zwart doktert plan uit om toch gepast te vieren
  Play
  Cercle Brugge

  Verjaardag van Cercle valt tijdens lockdown. Maar groen-zwart doktert plan uit om toch gepast te vieren

  Feest bij Cercle Brugge deze week. Niet alleen kreeg groen-zwart een proflicentie, de Vereniging blaast ook 121 kaarsjes uit. En dat werd op speciale wijze gevierd. Cercle trakteerde 121 supporters, spelers, medewerkers, bestuursleden en partners op een stuk taart. Dat kregen ze, door de coronamaatregelen, thuis bezorgd mét de nodige social distance. Hoe het hele plan in z’n werk ging, ontdekt u in bovenstaande video.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"