BELGA
Volledig scherm
© BELGA

IN BEELD. Zo vierde Cercle Brugge de eerste derbyzege sinds 2013

Cercle BruggeOp de eretribune van Jan Breydel vierde het Cercle-bestuur feest met felgroene kerstmutsen. Vier op zes tegen de grote stadsrivaal, en vooral: de eerste zege in de derby sinds eind oktober 2013. De vlag kon geplant in de middencirkel. Dan kan het niet anders dan euforie geweest zijn in de kleedkamer

1 reactie

 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Het is hen gegund, mooi ploegje.
 1. Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”

  Over enkele uren gaat Cercle Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen. Op de groen-zwarte bus zit Dominik Thalhammer niet langer vooraan. Na het ontslag van de Oostenrijker is diens landgenoot met Bosnische roots, Miron Muslic, nu de man die langs de zijlijn de orders uitdeelt. “We moeten terug naar de basis die ons vorig seizoen zo vaak punten opleverde”, herhaalde de 40-jarige Muslic de afgelopen twee weken voortdurend.
 1. John Moelaert (80), gedurende tien jaar linksback in eerste klasse bij Cercle én Club Brugge, overleden
  PREMIUM
  Voetbal

  John Moelaert (80), gedurende tien jaar linksback in eerste klasse bij Cercle én Club Brugge, overleden

  In het Brugse AZ is woensdag oud-voetballer John Moelaert overleden. Hij werd 80 jaar en bezweek aan hartfalen. Van 1962 tot 1972 voetbalde de Bruggeling als linksachter tien jaar in eerste klasse, vier bij Cercle en zes bij Club Brugge. Hij was later speler-trainer van Harelbeke en Wevelgem, en trainde gedurende twee decennia nog een aantal West-Vlaamse provinciale clubs.
  Jabbeke, Brugge