Didillon en Bates komen te laat, Lamkel Zé legt de enige bal in de netten: voor Cercle Brugge al de vijftiende nederlaag van het seizoen.
Volledig scherm
Didillon en Bates komen te laat, Lamkel Zé legt de enige bal in de netten: voor Cercle Brugge al de vijftiende nederlaag van het seizoen. © Photo News

Hannes Van Der Bruggen zag zijn debuut bij Cercle verknald door Lamkel Zé: “Geen geslagen ploeg”

VOETBAL 1ADe rode lantaarn flikkert aan de groene zijde van Jan Breydel. Twaalf wedstrijden vóór het einde van de reguliere competitie staat Cercle Brugge er veel minder dramatisch voor dan een jaar geleden, maar toen pookte ene Bernd Storck het geloof in een mirakel op. Vandaag is het de gentleman Paul Clement die groen-zwart uit de malaise moet tillen. De Engelsman gooide Kylian Hazard uit zijn spelersgroep, maar krijgt de mot niet uit de resultaten. Amper één puntje op dertig, bij uitbreiding 4 op 39. What a disaster.

 1. Yves Vanderhaeghe over bruusk einde in Kortrijk en nieuwe start bij Cercle: “Ontslag kwam hard aan,
ja, maar ik ben nu groen”
  Cercle Brugge
  5

  Yves Vanderhaeg­he over bruusk einde in Kortrijk en nieuwe start bij Cercle: “Ontslag kwam hard aan, ja, maar ik ben nu groen”

  Yves Vanderhaeghe en Thomas Buffel zijn er aan begonnen bij Cercle Brugge. Na een eerste training volgde hun officiële voorstelling. Daar beantwoordde Vanderhaeghe (51) alle vragen, behalve over zijn ontslag bij KV Kortrijk. “Ik heb er een streep onder getrokken, ik ben nu groen.” Eén zinnetje wou hij er nadien wel over kwijt: “Het ontslag is heel hard aangekomen, ik had het totaal niet verwacht. De les die ik er uit trek: vertrouw niet iedereen zomaar.”
 1. CERCLE BRUGGE. Na het Storck-mirakel: vertraging, vraagtekens en veel druk vanuit Monaco
  PREMIUM
  Cercle Brugge

  CERCLE BRUGGE. Na het Stor­ck-mirakel: vertraging, vraagte­kens en veel druk vanuit Monaco

  Zaterdagavond begint Cercle Brugge op Standard weer als één van de gedoodverfde degradatiekandidaten aan de nieuwe competitie. Zowat de hele ploeg van het Storck-mirakel is vertrokken en er kwam amper kwaliteit voor in de plaats. Maar in Monaco leggen de grote bazen de lat voor de Vereniging toch bijzonder hoog: top 8 is de ambitie. Ga er maar aan staan, Paul Clement...
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp