Weer verloren, weer een voorsprong prijsgegeven: Jean Marcelin, Giulian Biancone, Jérémy Taravel en Dino Hotic staan er verweesd bij te kijken. “Maar vorig seizoen stonden we er nog veel slechter voor, ik blijf in de goede afloop geloven”, reageert Biancone.
Volledig scherm
Weer verloren, weer een voorsprong prijsgegeven: Jean Marcelin, Giulian Biancone, Jérémy Taravel en Dino Hotic staan er verweesd bij te kijken. “Maar vorig seizoen stonden we er nog veel slechter voor, ik blijf in de goede afloop geloven”, reageert Biancone. © BELGA

Giulian Biancone ziet Cercle Brugge steeds dieper wegzakken: “We kunnen de nul maar niet houden”

VOETBAL 1AZevende nederlaag op rij, de dertiende al in deze competitie: Cercle Brugge blijft de slechte resultaten opstapelen. Vorig seizoen moest Fabien Mercadal na een drie op dertig opkrassen, nu krijgt Paul Clement krediet na een gelijkaardige dramatische balans. “Ondanks de opeenvolging van nederlagen blijft het vertrouwen in een goede afloop intact”, wil Giulian Biancone zaterdag na de nederlaag tegen Eupen niet aan doemdenken doen.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"