Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gedaan met trainingen uit draaiboek van het animatieteam van Club Med: orkaan Storck ontziet niemand

Cercle BruggeBernd Storck ontziet niemand. Wie niet wil volgen, moet afhaken, volgens de Duitser de enige weg naar de redding voor Cercle Brugge. Na een 0 op 6 moet hij vandaag punten pakken tegen zijn ex-lief, Moeskroen.

2 reacties

 • Frederik Lootens

  2 jaar geleden
  Als er nog 1 iemand Cercle kan redden is het deze fantastische trainer. Als je weet dat ze bij Cercle met moeite twee uurtjes trainden per dag dan weet je toch genoeg zeker. Tijdens de interland break,gingen ze 5 dagen trainen v de 14 dagen.5x2 u=10uur . 1 namiddag eens doortrainen op een atletiekpiste na 3 maanden competitie. Resultaat onmiddellijk 5 gekwetsten. Moet er nog mosterd zijn?????
 • Marc LInden

  2 jaar geleden
  toptrainer indien iemand cercle kan redden dan wel hij. succes man
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!