Kevin Denkey haalt uit met rechts: de 0-2 zal voorbij doelman Koffi in de netten vliegen. Het plan van Cercle-trainer Vanderhaeghe lukte: hij verving de ene scorende spits door de andere op Le Canonnier.
Volledig scherm
Kevin Denkey haalt uit met rechts: de 0-2 zal voorbij doelman Koffi in de netten vliegen. Het plan van Cercle-trainer Vanderhaeghe lukte: hij verving de ene scorende spits door de andere op Le Canonnier. © Photo News

Eerste competitiegoal van Kevin Denkey (Cercle) goed voor winst in Moeskroen: “Fantastisch gevoel”

VOETBAL 1ABij zijn zevende invalbeurt was het eindelijk raak. Kevin Denkey kwam in januari over van Nîmes Olympique naar Cercle Brugge en had exact tachtig speelminuten nodig om zijn eerste tegen de touwen te jagen. Een superbelangrijk doelpunt, want één minuut na de 0-2 scoorde Moeskroen tegen en was het voor iedereen bij Cercle nog vijf lange extra minuten bibberen. “Hopelijk is dit de eerste in een lange rij”, geeft Denkey blijk van veel zelfvertrouwen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart