Mats Rits zet een sliding in om Dino Hotic van de bal af te zetten: "Indien we op voorsprong waren gekomen, had ons dat ongetwijfeld vleugels gegeven."
Volledig scherm
Mats Rits zet een sliding in om Dino Hotic van de bal af te zetten: "Indien we op voorsprong waren gekomen, had ons dat ongetwijfeld vleugels gegeven." © Photo News

Dino Hotic pakt met Cercle naast punt in Brugse derby: “Geen twijfel, het was een strafschopfout op mij”

Zelden werd na een verloren wedstrijd, en zeker na een derby, zo sereen nagekaart als gisteren in de catacomben van Jan Breydel. De klap die Miguel Van Damme had moeten incasseren, en met hem heel Cercle, zinderde in alle gesprekken na. Over de betwiste fases in de wedstrijd waren de meningen wel duidelijk.

  1. Cercle-voorzitter over voorstel van Anderlecht om Europese inkomsten te verdelen: “Moedig van Van Eetvelt”
    Play
    Belgisch voetbal

    Cer­cle-voorzitter over voorstel van Anderlecht om Europese inkomsten te verdelen: “Moedig van Van Eetvelt”

    Het voorstel van Anderlecht tot solidariteit onder de Belgische clubs bij de “verdeling van het Europese geld van de komende drie jaar” stuit op veel kritiek. Cercle Brugge-voorzitter Vincent Goemaere liet een andere klok luiden met een tweet (“Sterk van Anderlecht dit aandurft, we hebben moedige beslissingen en mensen als Karel Van Eetvelt nodig in het belang van het Belgische voetbal”) die hij wegens veel negatieve reacties tijdelijk verwijderde, maar dan met meer duiding opnieuw publiceerde.