Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Cercle-voorzitter Vincent Goemaere (48) over zijn haat-liefdeverhouding met Brugse derby: “Wij profiteurs? Ah, nee!”

Belgisch voetbal“Sorry Club, zolang er voor ons geen oplossing is, komt er geen nieuw stadion.” Aan de vooravond van de 147ste Brugse stadsderby bijt Cercle-preses Vincent Goemaere (48) van zich af. Bedrijfsleider en groen-zwarte cultheld sinds de hartverwarmende reddingsoperatie van vorig seizoen: “Onze relatie met Club is professioneel – we spreken niet af om pinten te drinken.”

0 reacties

 1. Yves Vanderhaeghe een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijkheid”
  Play
  Cercle Brugge
  25

  Yves Vanderhaeg­he een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijk­heid”

  Voor het qua timing meest verrassende trainersontslag van het seizoen tekende Cercle Brugge gisteren. Exit Yves Vanderhaeghe, net na een deugddoende 3-1-zege tegen KV Mechelen. Groot was de verbazing op zondag bij de coach en ook een dag later blijft het onbegrip groot. “Hier haalt Cercle zich erg veel druk mee op de hals”, zo schat Vanderhaeghe het in bij JOE.
 2. Jesper Daland met Cercle zaterdag op OH Leuven: “Goed eerste uur van op Standard moeten we doortrekken”
  VOETBAL 1A

  Jesper Daland met Cercle zaterdag op OH Leuven: “Goed eerste uur van op Standard moeten we doortrek­ken”

  Op Sclessin kroop Cercle Brugge vorige zaterdag door het oog van de buitenspelnaald. Om de tussenkomst van VAR Lothar D’Hondt was behoorlijk wat te doen, zoals ook om de strafschop die OH Leuven woensdag tegen Genk kreeg na een interventie van de videoreferee. “Wij hadden geluk, maar ik wil van de partij op Standard vooral ons sterke eerste uur onthouden. Dat moeten we doortrekken straks op bezoek bij OHL”, geeft Jesper Daland aan.