Besnik Hasi.
Volledig scherm
Besnik Hasi. © Photo News

Cercle heeft coach bijna beet: Besnik Hasi en Bruggelingen bereiken persoonlijk akkoord

Cercle BruggeEerstdaags hoopt Cercle Brugge zijn nieuwe T1 te kunnen voorstellen, en dat moet Besnik Hasi (47) worden. Volgens onze informatie bereikte de ex-coach van Anderlecht, Legia Warschau en Olympiacos al een persoonlijk akkoord met de Vereniging voor twee seizoenen.

 1. Topclubs niet onder indruk van Cercle Brugges “knuppel in het hoenderhok”, vrijdag uitsluitsel?
  Jupiler Pro League

  Topclubs niet onder indruk van Cercle Brugges “knuppel in het hoenderhok”, vrijdag uitsluit­sel?

  Hoeveel clubs zal 1A tellen wanneer in het tweede weekend van augustus de nieuwe voetbalcompetitie in ons land wordt afgetrapt? Als het van Cercle Brugge afhangt: 20. De Vereniging plaatst een voorstel op de agenda van de Algemene Vergadering van de Pro League van komende vrijdag om alsnog naar een nieuw format over te schakelen. Nogal wat (kleinere) teams zouden het voorstel genegen zijn, de topclubs zijn naar verluidt niet onder de indruk.
 2. Verjaardag van Cercle valt tijdens lockdown. Maar groen-zwart doktert plan uit om toch gepast te vieren
  Play
  Cercle Brugge

  Verjaardag van Cercle valt tijdens lockdown. Maar groen-zwart doktert plan uit om toch gepast te vieren

  Feest bij Cercle Brugge deze week. Niet alleen kreeg groen-zwart een proflicentie, de Vereniging blaast ook 121 kaarsjes uit. En dat werd op speciale wijze gevierd. Cercle trakteerde 121 supporters, spelers, medewerkers, bestuursleden en partners op een stuk taart. Dat kregen ze, door de coronamaatregelen, thuis bezorgd mét de nodige social distance. Hoe het hele plan in z’n werk ging, ontdekt u in bovenstaande video.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement