Een vuistje voor voorzitter Vincent Goemaere, de man die hem absoluut aan het sportieve roer wou bij Cercle Brugge. Vanderhaeghe: “Ik zag veel lachende gezichten toen ik binnenstapte, die zege in Leuven was ongemeen belangrijk”, aldus nieuwe T1 Yves Vanderhaeghe.
Volledig scherm
Een vuistje voor voorzitter Vincent Goemaere, de man die hem absoluut aan het sportieve roer wou bij Cercle Brugge. Vanderhaeghe: “Ik zag veel lachende gezichten toen ik binnenstapte, die zege in Leuven was ongemeen belangrijk”, aldus nieuwe T1 Yves Vanderhaeghe. © BELGA

Cercle Brugge stelt Yves Vanderhaeghe officieel voor als nieuwe trainer: “Negatieve spiraal snel ombuigen”

VOETBAL 1AMet Yves Vanderhaeghe heeft Cercle Brugge een duidelijke keuze gemaakt voor noeste West-Vlaamse werkkracht. “De mentaliteit die hij destijds, als nummer zes, uitstraalde bij Anderlecht en de nationale ploeg, die moet hij op onze groep kunnen overbrengen”, beduidt voorzitter Vincent Goemaere.

 1. Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) komt aan de oppervlakte: “Zaterdag duels winnen zoals in Moeskroen”
  VOETBAL 1A

  Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) komt aan de oppervlak­te: “Zaterdag duels winnen zoals in Moeskroen”

  Zaterdag in de vooravond is het voor Cercle Brugge money time: hekkensluiter Waasland-Beveren zakt dan naar Jan Breydel en die kelderkraker moet de Vereniging een tweede opeenvolgende driepunter opleveren. Want daarna volgt nog een pittig vierluik voor groen-zwart met Genk, Gent, OHL en Oostende. Als Cercle de degradatie wil ontlopen, kan het maar beter een kleine buffer opbouwen.
 2. Hannes Van Der Bruggen zag zijn debuut bij Cercle verknald door Lamkel Zé: “Geen geslagen ploeg”
  VOETBAL 1A

  Hannes Van Der Bruggen zag zijn debuut bij Cercle verknald door Lamkel Zé: “Geen geslagen ploeg”

  De rode lantaarn flikkert aan de groene zijde van Jan Breydel. Twaalf wedstrijden vóór het einde van de reguliere competitie staat Cercle Brugge er veel minder dramatisch voor dan een jaar geleden, maar toen pookte ene Bernd Storck het geloof in een mirakel op. Vandaag is het de gentleman Paul Clement die groen-zwart uit de malaise moet tillen. De Engelsman gooide Kylian Hazard uit zijn spelersgroep, maar krijgt de mot niet uit de resultaten. Amper één puntje op dertig, bij uitbreiding 4 op 39. What a disaster.