Dino Hotic & co spelen voortaan met een nieuw logo op de borst.
Volledig scherm
Dino Hotic & co spelen voortaan met een nieuw logo op de borst. © PN/Cercle

Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

Cercle BruggeCercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis. 

 1. Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Dino Hotic (Cercle Brugge) vanavond op Anderlecht: “Nederig blijven, en ons vooral houden aan het plan”

  Cercle Brugge raast aan een sneltreinvaart verder. Nadat het vriend en vijand verbaasde door de Brugse derby met overtuiging naar zich toe te trekken, is de Vereniging ook in 2022 rustig op dat winnaarselan aan het doorgaan. Klinisch, naar het beeld van zijn nieuwe coach Dominik Thalhammer die zich in twee maanden nog maar zelden op enige euforie of zelfs emotie heeft laten betrappen. Tegen Zulte Waregem was Dino Hotic de kleine, grote heerser in groen-zwart. Met een penaltygoal, een assist op hoekschop en een geniale pre-assist bij het orgelpunt in minuut 94. Bij Anderlecht mogen ze zich gewaarschuwd weten.
 2. Dino Hotic speelt zaterdag met Cercle Brugge in Charleroi: “De beste linkervoet in België? Ik geloof in mezelf, dat wel”
  VOETBAL 1A

  Dino Hotic speelt zaterdag met Cercle Brugge in Charleroi: “De beste linkervoet in België? Ik geloof in mezelf, dat wel”

  Nog drie wedstrijden te gaan en Cercle Brugge is nog altijd een kandidaat om de Europe Play-Offs te halen. Al staan met Charleroi, AA Gent en Antwerp nog flinke tegenstanders te wachten. “Maar waarom zouden wij kansloos zijn”, vraagt Dino Hotic zich af. “In België kan iedereen tegen iedereen winnen, en wij mogen best in onze kansen geloven.” Ook voor zichzelf ontbreekt het Hotic niet aan vertrouwen.