Volledig scherm
© Photo News

Cercle Brugge is tweede Belgische club die spelers in technische werkloosheid zet

Cercle BruggeCercle Brugge is, na Waasland-Beveren, de tweede club in de Jupiler Pro League om haar spelers op technische werkloosheid te plaatsen. De Vereniging maakte het nieuws vrijdagavond bekend op haar website. Woensdag koos Waasland-Beveren als eerste 1A-club voor technische werkloosheid.

6 reacties

 • Michel Cauwenberghs

  10 maanden geleden
  Kan Toch niet, hebben er geen recht op. Of even veel sociale lasten betalen , procentueel dan op inkomen en dan kunnen ze in aanmerking komen, alles alles ok is zijn ze de koning te rijk en al het moeilijk gaat mogen wij er mee voor opdraaien. Heren politiekers, het is aan jullie.
 • hugo van der speeten

  10 maanden geleden
  Alles ging op zijn pootjes gezet worden door het parlement ivm met de sociale lasten en het gunstregime voor voetballers maar wordt telkens op de lange baan geschoven.
 • patrick morel

  10 maanden geleden
  Dan moeten ze zoals iedere bedrijf en iedere werknemer normale sociale lasten betalen. Al die voorkeursbehandelingen moeten stoppen.
 • Toon Schouteden

  10 maanden geleden
  Die gasten betalen vrijwel géén bijdrage aan de sociale kassen en personenbelasting. Is het dan wel eerlijk om die een werkloosheidsuitkering te verlenen? Als hun job in crisistijd hetzelfde wordt behandeld als een gewone arbeider of bediende, wordt het hoog tijd dat ze in het "normale" leven ook dezelfde verplichte bijdragen storten als Jan en alleman.
 • dirk claeys

  10 maanden geleden
  Normaalste zaak toch! Maar hoogdringend maatregelen en dicipline ! Cercle gaan doppen en club spelers kopen voor 15 miljoen euro! Waar zijn de regels vandaag!
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Giulian Biancone ziet Cercle Brugge steeds dieper wegzakken: “We kunnen de nul maar niet houden”
  VOETBAL 1A

  Giulian Biancone ziet Cercle Brugge steeds dieper wegzakken: “We kunnen de nul maar niet houden”

  Zevende nederlaag op rij, de dertiende al in deze competitie: Cercle Brugge blijft de slechte resultaten opstapelen. Vorig seizoen moest Fabien Mercadal na een drie op dertig opkrassen, nu krijgt Paul Clement krediet na een gelijkaardige dramatische balans. “Ondanks de opeenvolging van nederlagen blijft het vertrouwen in een goede afloop intact”, wil Giulian Biancone zaterdag na de nederlaag tegen Eupen niet aan doemdenken doen.
 2. Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk
  voetbal 1A

  Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk

  Hannes Van Der Bruggen (27) is definitief getransfereerd van KV Kortrijk naar Cercle Brugge. Hij tekende er een contract van drieënhalf jaar met een optie van nog een extra seizoen. Dinsdag trainde de Oost-Vlaming voor het eerst mee met Cercle en woensdagavond behoort hij al tot de selectie voor de wedstrijd op Antwerp. De overgang bevat wel een clausule dat VDB zaterdag niet mag aantreden tegen zijn ex-club KV Kortrijk.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"