Cercle Brugge huurt Silvère Ganvoula van Bochum

 1. Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na vlotte winst tegen Seraing: “We blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na vlotte winst tegen Seraing: “We blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”

  De top acht. Het was voor het seizoen de stille ambitie bij Cercle Brugge om beter te doen dan de tiende plaats van vorig seizoen, maar pas na de gemakkelijke zege tegen Seraing werd de doelstelling om in de Europe Play-Offs te eindigen ook effectief uitgesproken door coach Miron Muslic. “Maar we blijven beter bescheiden, want hoogmoed komt voor de val”, waarschuwt Hannes Van Der Bruggen.
 1. Miron Muslic met Cercle Brugge voor cruciale partij op Anderlecht: “Wij zijn niet bezig met jacht op records”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Miron Muslic met Cercle Brugge voor cruciale partij op Anderlecht: “Wij zijn niet bezig met jacht op records”

  Over enkele uren eindigt de 29ste speeldag in het Lotto Park met het bezoek van Cercle Brugge aan Anderlecht. De wedstrijd van de waarheid voor de Brusselaars, die zich enkel met een overwinning terug in het spoor van Cercle Brugge en de achtste plaats in de rangschikking kunnen knokken. Cercle kan dan weer profiteren van de nederlagen van Charleroi en STVV. Met een zege zou groen-zwart een kloof van liefst vier punten slaan met het nummer negen. “Maar Anderlecht blijft een topteam, daar winnen doe je niet zomaar”, geeft Miron Muslic blijk van veel realisme.
 2. Thibo Somers (Cercle Brugge) kijkt uit naar de Brugse derby: “Al vijftien jaar lang is dat op leven en dood voor mij”
  voetbal jupiler pro league

  Thibo Somers (Cercle Brugge) kijkt uit naar de Brugse derby: “Al vijftien jaar lang is dat op leven en dood voor mij”

  Derby in Brugge. Zondag is het weer zover. Door de Europese midweekopdracht tegen Benfica komt Club nu pas in derbymodus, maar bij Cercle zijn ze daar al van vorige vrijdag na de wedstrijd in Leuven aan begonnen. Zeker Thibo Somers, die door zijn familiegeschiedenis altijd nog net dat ietsje meer wil geven wanneer de tegenstander de stadsrivaal is. “We gaan voor de drie punten, wees maar zeker, want heel België weet ondertussen dat wij het iedereen lastig kunnen maken.”