Giulian Biancone.
Volledig scherm
Giulian Biancone. © BELGA

Biancone weer uitblinker bij Cercle, mét fraaie goal: "Goeie herinnering aan Thierry Henry bij Monaco”

Cercle BruggeEen fraaie krul van Giulian Biancone in de Beverse winkelhaak leverde Cercle Brugge het eerste punt buitenshuis van het seizoen op. Opmerkelijk: de rechtsachter scoorde met zijn linkervoet. Dezelfde linkervoet die twee weken geleden tegen Sint-Truiden in de slotminuut de beslissende voorzet verstuurde naar het hoofd van Idriss Saadi.

0 reacties

 1. Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) trekt punt over de streep in Mechelen: “Prestatie die mocht gezien worden”
  VOETBAL 1A

  Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) trekt punt over de streep in Mechelen: “Prestatie die mocht gezien worden”

  Na het gelijkspel op het veld van KV Mechelen moet Cercle Brugge vrezen dat de achtste plaats een moeilijke zaak gaat worden, maar toch heerste bij de Vereniging zaterdagavond eerder een gevoel van tevredenheid. “Er komen er maar weinig punten pakken hier ”, concludeert Charles Vanhoutte terecht. De middenvelder, hersteld van een zware hersenschudding, hielp als invaller het punt over de streep trekken.
 2. Dominik Thalhammer zondag met Cercle Brugge in derby tegen Club: “Goeie prestatie leveren staat voorop”
  VOETBAL 1A

  Dominik Thalhammer zondag met Cercle Brugge in derby tegen Club: “Goeie prestatie leveren staat voorop”

  Met een burenduel tegen Club Brugge sluit Cercle Brugge zondagnamiddag het kalenderjaar 2021 af. Dominik Thalhammer moet tegen de landskampioen drie ‘key players’ vervangen: Daland en Lopes zijn geschorst, Utkus geblesseerd. En de fans moeten thuisblijven. Geen ideale omstandigheden, maar Thalhammer maalt er niet om: “We willen afsluiten met een prestatie zoals in onze vorige wedstrijden.”
 3. Jesper Daland met Cercle zaterdag op OH Leuven: “Goed eerste uur van op Standard moeten we doortrekken”
  VOETBAL 1A

  Jesper Daland met Cercle zaterdag op OH Leuven: “Goed eerste uur van op Standard moeten we doortrek­ken”

  Op Sclessin kroop Cercle Brugge vorige zaterdag door het oog van de buitenspelnaald. Om de tussenkomst van VAR Lothar D’Hondt was behoorlijk wat te doen, zoals ook om de strafschop die OH Leuven woensdag tegen Genk kreeg na een interventie van de videoreferee. “Wij hadden geluk, maar ik wil van de partij op Standard vooral ons sterke eerste uur onthouden. Dat moeten we doortrekken straks op bezoek bij OHL”, geeft Jesper Daland aan.