Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Bernd Storck (Cercle Brugge): “In Eupen strijden tot laatste snik”

De klap van het thuisverlies tegen Anderlecht is verteerd, al kwam die keihard aan. Zaterdag begint Cercle Brugge in Eupen aan een een cruciale maand februari. «Maar ik kijk nog geen vier wedstrijden vooruit», zegt trainer Bernd Storck afgemeten, die er met Dimitar Velkovski de linksachter bijkrijgt waar hij al weken naar uitkeek.

 1. Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Boris Popovic (Cercle Brugge) kopte Zulte Waregem in verlies: “Woensdag ook in Anderlecht bewijzen dat we van iedereen kunnen winnen”

  Woensdag kan Cercle Brugge zich voor het eerst sinds speeldag vier opnieuw in de linkerkolom van de rangschikking wurmen, maar dan moet het wel punten gaan pakken in Anderlecht. Zelfs na de 21 op 24 die de Vereniging sinds begin december verzamelde, zou winnen in het Lotto Park een stunt van formaat zijn. “We bewijzen match na match dat we tegen iedereen kunnen winnen en dat willen we ook woensdag doen”, maakt Boris Popovic zich sterk.
 2. Silvère Ganvoula maakte kort debuut voor Cercle Brugge tegen KVO: “Ik wil hier mijn spelplezier terugvinden”
  VOETBAL 1A

  Silvère Ganvoula maakte kort debuut voor Cercle Brugge tegen KVO: “Ik wil hier mijn spelple­zier terugvin­den”

  Het werd een ontgoochelende avond zaterdag voor de supporters van Cercle Brugge. Net nu ze weer naar het stadion mogen komen, liep hun team een blauwtje tegen een stug KV Oostende. Maar ze konden wel kennismaken met hun nieuwe spits Silvère Ganvoula, die tijdens het slotkwartier door Dominik Thalhammer mee in de strijd werd gegooid. “Dit lijkt me een fijne club, ik hoop hier zes goeie maanden te kennen”, zegt de boomlange Congolees.
 1. Stan Braem beëindigt proefperiode bij Cercle Brugge met puike goal in afsluitende oefenpot tegen Virton
  VOETBAL 1A

  Stan Braem beëindigt proefperio­de bij Cercle Brugge met puike goal in afsluiten­de oefenpot tegen Virton

  De vakantie is begonnen voor de spelers van Cercle Brugge. Vandaag werd de campagne 2021-22 afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Excelsior Virton, degradant uit 1B. Op het trainingsveld van Cercle naast het Jan Breydelstadion werd het 4-1, met - opvallend - een doelpunt van testspits Stan Braem. De aanvaller van SKV Zwevezele, de voorbije twee weken op proef bij groen-zwart, stond nog maar pas op het terrein toen hij het derde Brugse doelpunt binnenknalde.