AP
Volledig scherm
© AP

Zus van Josh Duggar spreekt zich uit over de beschuldigingen: “We blijven bidden voor iedereen die betrokken is”

CelebritiesJosh Duggar (33), bekend van de TLC-show ‘19 Kids & Counting’, werd enkele weken geleden opgepakt in een kinderpornoschandaal. Zijn ouders en zijn zus Jill reageerden eerder al op de beschuldigingen en ondertussen heeft ook zijn zus Joy-Anna zich uitgesproken over de feiten.

 1. Chrissy Teigen reageert op valse privéberichten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”
  Celebrities

  Chrissy Teigen reageert op valse privébe­rich­ten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”

  Kort nadat John Legend (42) het gisteren opnam voor zijn vrouw Chrissy Teigen (35) in het online pestschandaal, laat Teigen zelf van zich horen via haar sociale media. Ze dreigt ermee stappen te ondernemen tegen Michael Costello, de fashiondesigner van Project Runaway. Hij zou volgens het celebritykoppel valse privéberichten als bewijs gebruiken dat ook hij slachtoffer werd van haar pestgedrag.
 2. De sekstape, scheidingen en een verborgen zwangerschap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reünie
  Celebrities
  1

  De sekstape, scheidin­gen en een verborgen zwanger­schap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen. Dit zijn de strafste dingen die elke Kardashian gezegd heeft op een rijtje.