Het gezin Hanks met Chet als tweede van links, naast z'n ouders Rita Wilson en Tom Hanks.
Volledig scherm
Het gezin Hanks met Chet als tweede van links, naast z'n ouders Rita Wilson en Tom Hanks. © FilmMagic

Zoon van Tom Hanks geen voorstander van coronavaccins: “Het is maar een griepje”

CelebritiesTom Hanks (65) en zijn vrouw Rita Wilson (64) waren in maart 2020 een van de eerste Hollywoodsterren die het coronavirus opliepen. Dat heeft blijkbaar niet veel indruk gemaakt op hun zoon Chet (31). Hij liet in een video op Instagram weten dat het virus maar een griepje is en dat hij zich niet laat vaccineren.

11 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Dan mag hij bij elke persoon die gestorven is de familie gaan inlichten dat hun geliefde gestorven is aan een "griepje". Hij zal wel anders piepen dan.
 • ludo jamart

  2 maanden geleden
  Familie, vrienden en kennissen van de ondertussen, officiële, 4,3 miljoen mensen die reeds gestorven zijn aan het griepje denken daar toch wel enigzins anders over. Het ergste is dat er heel wat mensen die gast geloven tot ze het zelf aan de lijven ondervinden.
 • Patrick Rasschaert

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt hij niet getroffen door dat griepje want zou kunnen dat het ongewenste reclame wordt die vele antivaxers toch over de streep zou trekken. Blijkbaar zijn de verschillende oproepen van mensen die bewust niet gevaccineerd zijn en getroffen werden niet voldoende.
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Tja, het is niet omdat uw papa intelligent is dat je het zelf ook bent. Hij zal het dus ook moeten hebben van zijn erfenis...
 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Speciale man.Als je het oploopt zal je wel anders praten.Praat maar bij slachtoffers die het gehad hebben.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.